Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Επανάληψη από το 13-11 του τάι μπρέικ»

Με μια επιθετική και άκρως ειρωνική ανακοίνωση απάντησε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό, που ζήτησε να γίνει επανάληψη του μεταξύ τους αγώνα βόλεϊ.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Επανάληψη από το 13-11 του τάι μπρέικ»

Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι το ματς πρέπει να ξεκινήσει ξανά από το 13-11 του τάι μπρέικ, ενώ όπως λένε θα πληρώσουν οι ίδιοι ώστε στο γήπεδο να τοποθετηθεί τάραφλεξ με έξοδα της διοίκησης.

Αναλυτικά:

«Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να την λάβουμε σοβαρά υπόψη ή αν αποτελεί ένα ακόμα μνημείο υποκρισίας τους.

Για τον Ολυμπιακό φανταζόμαστε είναι εύκολο να απευθυνθεί στο μέλος της διοίκησης του και πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, όπως και στον δηλωμένο Ολυμπιακό και κάτοικο Πειραιά πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και να πάρει ό,τι ζητήσει.
Απαιτούμε λοιπόν να επαναληφθεί το παιχνίδι από το 5ο σετ στο 13-11 στο γήπεδο της Κυψέλης, με τα ίδια παιδάκια και τις γυναίκες στις κερκίδες και με τάραφλεξ που θα το αποκτήσουμε εμείς με δικά μας έξοδα και δεν θα μας το κάνει δωράκι η ΕΟΠΕ, όπως το έκανε στον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε μάθει να πληρώνουμε από την τσέπη μας…».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ