«Πάτησε» Ελλάδα ο Τερβαπόρτι για τον Ολυμπιακό (pic)

Ο Φινλανδός πασαδόρος βρίσκεται πλέον στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη νέα «ερυθρόλευκη» σελίδα στην καριέρα του.

«Πάτησε» Ελλάδα ο Τερβαπόρτι για τον Ολυμπιακό (pic)

Το... πόδι του για πρώτη φορά στην Ελλάδα πάτησε το βράδυ της Δευτέρας ο Έμι Τερβαπόρτι! Ο Φινλανδός πασαδόρος βρίσκεται στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού και δεν κρύβει τη χαρά του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του.

Ο Τερβαπόρτι φωτογραφήθηκε στο αεροδρόμιο με κασκόλ του Ολυμπιακού και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων», θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ενόψει των αγώνων που ακολουθούν για το League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Τα τρία παιχνίδια που θα κληθούν να δώσουν οι Πειραιώτες είναι προγραμματισμένα για το προσεχές τριήμερο Παρασκευή-Κυριακή (5-7/10) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Ειδικότερα, ο Ολυμπιακός -που είναι και πολυνίκης του συγκεκριμένου θεσμού- θα αντιμετωπίσει αρχικά την Κηφισιά την Παρασκευή στις 19:30, το Σάββατο στις 15:30 θα παίξει με τον Φοίνικα Σύρου, ενώ την Κυριακή θα υποδεχθεί στις 17:00 τον Παμβοχαϊκό.

Δείτε τη φωτογραφία του Έμι Τερβαπόρτι: