ΑΕΚ: «Πρόθεσή μας να παίξουμε στη Volley League»

Το τμήμα βόλεϊ Ανδρών της ΑΕΚ ξεκαθάρισε μέσω ανακοίνωσης πως στόχος είναι να συμμετάσχει κανονικά στη Volley League.

ΑΕΚ: «Πρόθεσή μας να παίξουμε στη Volley League»

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών της ΑΕΚ κατάφερε να πάρει φέτος την άνοδο για τη Volley League, ωστόσο η συμμετοχή της δεν είναι ακόμα σίγουρη.

Στα... βράχια η ομάδα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ

Οι οφειλές των τελευταίων ετών έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση, η οποία ψάχνει τρόπους να απαλλαγεί από αυτές προκειμένου να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία.

ΑΕΚ: Σήκωσε μανίκια ο Σταμάτης Παπασταμάτης για το βόλεϊ ανδρών-Το ρόστερ

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να πάρει κανονικά μέρος στη Volley League και πως δεν θα δεχτεί κανέναν εκβιασμό.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Λόγω πρόσφατων ανακριβών δημοσιευμάτων που αφορούν στο παρόν και το μέλλον του ανδρικού βόλεϊ, η ΑΕΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους φιλάθλους της για τις προθέσεις της και προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Η πρόθεση της διοίκησης είναι να αγωνιστεί η ομάδα στην VolleyLeague, διακανονίζοντας παράλληλα όσες εκ των παλαιών οφειλών εκκρεμούν ακόμη. Θα πρέπει ωστόσο να ξεκαθαριστεί ότι στην προσπάθεια της αυτή, η ΑΕΚ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχτεί εκβιασμούς και να ικανοποιήσει παράλογες απαιτήσεις οποιουδήποτε».