Στα... βράχια η ομάδα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ

Τα χρέη παρελθόντων χρόνων και η ως τώρα διστακτικότητα της διοίκησης να τα διακανονίσει και να τα πληρώσει οδηγούν την ΑΕΚ εκτός Volley League ανδρών.

Στα... βράχια η ομάδα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ

Ευφορία επικρατούσε στην ΑΕΚ με τον προβιβασμό της ομάδας βόλεϊ στη Volley League ανδρών και προβληματισμός στον χώρο του βόλεϊ με δεδομένα τα χρέη παρελθόντων χρόνων.

Οι Παπασταμάτης, Αρχόντης ήταν διατεθειμένοι να τα διακανονίσουν και να τα πληρώσουν και διαβεβαίωναν οτι θα το κάνουν, τρόμαξαν όμως από το ύψος τους που ξεπερνάει σύμφωνα με πληροφορίες τις 500.000 ευρώ. Η ΑΕΚ χρωστάει και σε παίκτες που έχουν εγκαταλείψει το βόλεϊ εδώ και πολλά χρόνια όπως οι Μανιόπουλος, Καρυπίδης, Μπέλλος, Τσέργας και άλλοι.

Έγινε κάποια κουβέντα με κάποιους από αυτούς, άλλοι έδειξαν πρόθυμοι να βοηθήσουν με την παραγραφή των τόκων που ανεβάζουν στα ύψη τα ποσά, άλλοι όχι. Υπάρχουν και αρκετοί που δεν εμπιστεύονται πλέον την ΑΕΚ, καθώς και στο παρελθόν δέχθηκαν διακανονισμό, υπέγραψαν για να παίξει η ομάδα στη Volley League ανδρών, πήραν την πρώτη δόση και μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

Θα είναι κρίμα πάντως την χρονιά που η ΑΕΚ διαπρέπει στο ποδόσφαιρο και τα έσοδα είναι μεγάλα από τα συνεχή sold out ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας να δεχθεί τέτοιο πλήγμα με την απόσυρση της ομάδας βόλεϊ. Μόνο στον αγώνα με τον Βόλο να έβαζαν 5 ευρώ για την ενίσχυση του τμήματος, θα πληρωνότα το ένα τρίτο του χρέους.

Στο δια ταύτα, η ΑΕΚ θα παραστεί στο αυριανό ΔΣ της Λίγκας και θα της δώσουν προθεσμία ως το τέλος Ιουνίου να διακανονίσει τα χρέη, προκειμένου να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποκλειστεί και θα δοθεί wild card σε άλλη ομάδα.