ΑΕΚ: Σήκωσε μανίκια ο Σταμάτης Παπασταμάτης για το βόλεϊ ανδρών - Το ρόστερ

Τιτάνιες προσπάθειες για τον διακανονισμό των χρεών της ομάδας βόλεϊ ανδρών η ΑΕΚ, με επικεφαλής τον Σταμάτη Παπασταμάτη...

 ΑΕΚ: Σήκωσε μανίκια ο Σταμάτης Παπασταμάτης για το βόλεϊ ανδρών - Το ρόστερ

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης είναι ο πιο στιβαρός και φερέγγυος παράγοντας της ΑΕΚ και το γεγονός ότι είναι επικεφαλής της εξυγίανσης της ομάδας βόλεϊ ανδρών, συνεπικουρούμενος από τον Λευτέρη Αρχόντη, δίνει ελπίδες για το μέλλον της ομάδας.

Η νέα ομάδα του 41χρονου Ανδρέα Ανδρεάδη!

Ο Αρχόντης υποσχέθηκε στο ΔΣ της ΕΣΑΠ ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στη Volley League και από την επόμενη ημέρα ο Σταμάτης Παπασταμάτης ξεκίνησε την προσπάθεια της εξυγίανσης, που είναι η τελευταία και πιο καθοριστική για το μέλλον της ομάδας βόλεϊ ανδρών. Κι άλλες φορές επιχειρήθηκε να σβηστούν τα χρέη, αλλά δεν υπήρχαν χρήματα, πληρωνόταν η πρώτη δόση και μετά μην τους είδατε.

Τώρα όμως είναι διαφορετικά γιατί η ερασιτεχνική ΑΕΚ έχει έσοδα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο, υπάρχει ενθουσιασμός στους φιλάθλους και η εγγύηση του φερέγγυου Παπασταμάτη, που έκανε μεγάλη την ομάδα χάντμπολ και θέλει να δημιουργήσει κιτρινόμαυρη κυψέλη στο «Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, όπου μετακομίζουν η ομάδα βόλεϊ ανδρών και η ομάδα βόλεϊ γυναικών.

Ήδη δόθηκε εντολή στον Άκη Χατζηαντωνίου να κάνει ομάδα low budget και είναι έτοιμος ο ελληνικός κορμός με πασαδόρους τους Ρούση, Πετσιά, ακραίο τον Μπαρμπούνη, λίμπερο τους Πολυχρονιάδη, Σωνάκη. Θα τους πλαισιώσουν 4 ξένοι, ενώ αναζητούνται και ταλαντούχοι παίκτες για το μέλλον, αφού εφετινός στόχος θα είναι η παραμονή. Κι όταν επιτευχθεί με το καλό η εξυγίανση θα κοιτάξουν πιο ψηλά.