ΠΑΟΚ: Ανανέωσε με Τακουρίδη

Για 8η διαδοχική σεζόν ο Γιάννης Τακουρίδης θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε με Τακουρίδη

Δεν το κουνάει από τη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Τακουρίδης. Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την Τετάρτη (6/7) την ανανέωση της συνεργασία του με τον αρχηγό του ανδρικού τμήματος. Αυτή θα είναι η 8η διαδοχική σεζόν που ο διεθνής κεντρικός θα αγωνίζεται στο «Παλατάκι».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Τακουρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός, γεννημένος το 1988 και με ύψος 200cm, συνεχίζει για όγδοη χρονιά στα ‘ασπρόμαυρα’, προερχόμενος από την κατάκτηση του τρίτου Κυπέλλου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για ακόμα μία χρονιά. Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο για την εμπιστοσύνη. Η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι πολύ ανταγωνιστική.

Εμείς, με σωστή νοοτροπία και αφοσίωση στους στόχους, και με... όπλο το καλό κλίμα και τη σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να κατακτούμε τίτλους».