Ανανέωσε με τον Φοίνικα ο Μιχάλοβιτς-Πετσιάς για Ολυμπιακό-Κωτσάκης για ΠΑΟ

O  Σλοβάκος Πέτερ Μιχάλοβιτς παρέμεινε στον Φοίνικα Σύρου,  ο Ολυμπιακός μιλάει με Πετσιά και Χανδρινό, ο Παναθηναϊκός μιλάει με Κωτσάκη.

Ανανέωσε με τον Φοίνικα ο Μιχάλοβιτς-Πετσιάς για Ολυμπιακό-Κωτσάκης για ΠΑΟ

Μετά τον Μίταρ Τζούριτς που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Φοίνικα Σύρου από τον Ιανουάριο, στο νησί παρέμεινε ο Κουβανός πασαδόρος Αγκίρε Ιερεζουέλο και ο Σλοβάκος διαγώνιος Πέτερ Μιχάλοβιτς.

Πάνω στους τρεις παίκτες θα στηριχτεί ο Φοίνικας, που έχει στο περίμενε τον Γιόσκο Μιλενκόσκι, αφού ψάχνει για καλύτερο προπονητή.

Στον Ολυμπιακό συμπληρώνουν το ρόστερ και για τη θέση του δεύτερου πασαδόρου προορίζεται ο ταλαντούχος Aπόστολος Πετσιάς (29-7-2003, 1.91), που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και προπονήθηκε με τον Τζουλιάνι στο Ρέντη, με τον Ιταλό να ανάβει το πράσινο φως για την απόκτηση του. Για αναπληρωματικός ακραίος προορίζεται ο επίσης ταλαντούχος Σπύρος Χανδρινός (24-02-2001,2.00) που έπαιζε στον Μίλωνα και είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός ρίχνει τον μέσο ορο ηλικίας της ομάδας του. Ο Χανδρινός όμως θέλει να μείνει βασικός στον Μίλωνα. Απομένει να βρεθεί και ένας ξένος ακραίος με καλή υποδοχή και ένας κεντρικός(ξένος αν περάσουν 5 ξένοι, ή Έλληνας στην αντίθετη περίπτωση).

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Κουβανού Ερνάντες θέλει πλέον έναν ξένο ακραίο για να κλείσει το ρόστερ του, είναι στα υπόψη ο Αργεντίνος Νίκολας Μπρούνο, αλλά ψάχνει για κάτι καλύτερο. Για τρίτος ακραίος προορίζεται ο Φρίξος Κωτσάκης της Κηφισιάς, ενώ εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις. Δίδυμο κεντρικών Ραγκέλ-Πετρέας

Στον ΠΑΟΚ εξάλλου διστάζουν να κάνουν πρόταση στον Ούντρις, που ναι μεν ικανοποίησε γενικά με την απόδοση του, σε δυο κρίσιμα ματς όμως έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα κι αυτό μέτρησε αρνητικά. Ο Στέλιος Τζουμάκας μετακομίζει στην Αθήνα για να παίξει μπιτς βόλει και σε ομάδα της Πρι Λιγκ.

Παναθηναϊκός

Διαγώνιοι: Φερνάντο Ερνάντες, Άγγελος Μάρκου

Aκραίοι: Ανδρέας Φράγκος, Νίκολας Μπρούνο (;), Φρίξος Κωτσάκης(;)Στάθης Αραμπόπουλος, Βασίλης Σερεμέτης

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Λούκα Ραγκέλ, Αχιλλέας Μπάσης

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Σωτήρης Συναδινός

Πασαδόροι: Άλεξ Γιάκομπσεν, Θεοφάνης Ρουσόπουλος

Προπονητής: Δημήτρης Ανδρεόπουλος

Ολυμπιακός

Διαγώνιοι: Τόνσεκ Στερν

Aκραίοι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, ΞΕΝΟΣ, Ανέστης Δαλακούρας

Κεντρικοί: Αλέν Παγένγκ, Νίκος Ζουπάνι, Δημοσθένης Λινάρδος

Λίμπερο: Δημήτρης Γκαράς, Δημήτρης Τζιάβρας

Πασαδόροι: Ντράγκαν Τράβιτσα, Απόστολος Πετσιάς

Προπονητής:Αλμπέρτο Τζουλιάνι

ΠΑΟΚ

Διαγώνιοι:

Aκραίοι: Αλέξανδρος Ράπτης

Κεντρικοί: Τάσος Γάτσης

Λίμπερο: Μένιος Κοκκινάκης, Αντώνης Μπουράκης

Πασαδόροι: Μπρετ Ουόλς

Προπονητής: Γιάννης Καλμαζίδης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

Διαγώνιοι: Πέτερ Μιχάλοβιτς

Aκραίοι:

Κεντρικοί: Μίταρ Τζούριτς

Λίμπερο: Βασίλης Καρασαββίδης

Πασαδόροι: Αγκίρε Ιερεζουέλο

Προπονητής: Γιόσκο Μιλενκόσκι(;)