Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας Τάκης Χριστοφορίδης ζήτησε γεμάτο γήπεδο με τον Ολυμπιακό!

Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας Τάκης Χριστοφορίδης ζήτησε γεμάτο γήπεδο με τον Ολυμπιακό, παρότι έχει επιβληθεί παρουσία φιλάθλων μόνο στο 10% της χωρητικότητας.

Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας Τάκης Χριστοφορίδης ζήτησε γεμάτο γήπεδο με τον Ολυμπιακό!

Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας Tάκης Χριστοφορίδης δήλωσε μετά την ήττα με τον Ολυμπιακό"Αλλοι παίζουν με πολυβόλα και εμείς με τόξα. Πρέπει να γίνουν πράγματα για να είμαστε πλήρης ως ομάδα. Ο πρόεδρος κάνει ότι μπορεί. Κάνει προσπάθειες. Καμιά φορά το ψάρι δε βρωμάει από το κεφάλι αλλά από την ουρά. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Μόνο ένας δεν έπαιξε όπως έπρεπε. Τον δικαιολογώ όμως και του είπα πως κι εγώ παίζω και εγώ πονάω με αυτά που περνάει η ομάδα. Εχω εμπιστοσύνη στους αθλητές και στον εαυτό μου. Δεν θα είναι αυτή η ομάδα που θα παίξει κόντρα στον ΟΦΗ. Δουλεύουμε σκληρά. Θέλω να πω συγγνώμη στον κόσμο της Βέροιας. Οτι μπορούσαμε κάναμε. Δεν είχαμε καν πασαδόρο. Έφυγε ο Προύσαλης και πήγε Ολυμπιακό, ο Μπουράκης στον ΠΑΟΚ και ο Ρουμελιωτάκης στην Ελβετία. Μπράβο στα παιδιά αλλά κι εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο πρόεδρος έφερε τρεις Ιρανούς, δουλεύουμε πολύ σκληρά. Από τους τρεις θα παίζει ο ένας γιατί έχουμε ήδη τρεις ξένους"

Γιάννης Νικολάκης: Από τα 7 πρωταθλήματα στην Ελλάδα, ανοίγει λογαριασμό και στην Κύπρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φίλιππος έστειλε στην ΕΟΠΕ αίτημα για πρόσληψη Ιρανού προπονητή και η Ομοσπονδία δήλωσε αναρμόδια και τον παρέπεμψε στη ΓΓΑ.

Hλυσιακός-Ολυμπιακός 0-3: Με διαγώνια και πρώτη σκόρερ την Τέιλορ Άγκοστ

Φίλιππος Βέροιας-Ολυμπιακός 0-3: Έστειλε μηνύματα ο Τζουλιάνι!

Και παρότι έχει επιβληθεί περιορισμός με την παρουσία μόλις του 10% της χωρητικότητα πρόσθεσε: "Και ένα παράπονο. Είναι δυνατόν να παίζει ο Ολυμπιακός και να μην έχει κόσμο. Αυτό αν γινόταν στη Σκύδρα δεν θα χωρούσαν στο γήπεδο. Χωρίς να θέλω να πω τίποτα άλλο επειδή είμαι Σκυδραίος. Γιατί όπως πονάω τη Σκύδρα έτσι πονάω και τη Βέροια, τα ίδια χρόνια έπαιξα. Αλλά δεν επιτρέπεται να μην έρθει κόσμος εδώ να δει τον Ολυμπιακό. Όπως θα έρθει ο ΠΑΟΚ, όπως θα έρθει η Σύρος. Αυτά τα παιχνίδια δεν θα τα δουν εύκολα. Αυτές οι ομάδες σήμερα έρχονται, αύριο δεν έρχονται. Και που έρχονται, χάρη του Πιτούλια έρχονται. Του Δημήτρη. Αν δεν ήταν αυτός καμμία ομάδα δεν θα ερχόταν εδώ. Θα έπαιζαν τοπικό, θα έπαιζαν αριστερά και δεξιά. Όταν ήρθα το 1988 να παίξω είχε πιο πολύ κόσμο. Το λέω και ντρέπομαι".

Αποτελέσματα και βαθμολογίες Volley League ανδρών, γυναικών - Pre League ανδρών(15/1/2022)



Ο λίμπερο του Φιλίππου Γιώργος Μιχελάκης δήλωσε: "Παρουσιαστήκαμε με ομάδα έκτακτης ανάγκης απέναντι στον Ολυμπιακό. Ηταν το πρώτο ματς της χρονιάς, έφυγε και ο Ρουμελιωτάκης και δεν είχαμε και τον πασαδόρο που κάναμε προπόνηση όλη την εβδομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, μετά μπήκαμε στον αγώνα. Έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Παναθηναϊκό για να κάνουμε καλή προπόνηση και μετά να είμαστε έτοιμοι στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ".