O τιμ μάνατζερ του Φίλιππου Βέροιας για το «ντου» των οπαδών του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Αναστασίου μίλησε για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του Φίλιππου Βέροιας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας είπε πως δέχθηκε γροθιά και του έσκισαν το μπουφάν.

O τιμ μάνατζερ του Φίλιππου Βέροιας για το «ντου» των οπαδών του Παναθηναϊκού

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Αναστασίου. Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας της Βέροιας, μίλησε αναφορικά με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στον αγώνα βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας με τον Παναθηναϊκό και τον τραυματισμό του μετά το «ντου» των οπαδών του ΠΑΟ.

«Ντου» των οπαδών του ΠΑΟ, τραυματίστηκε παράγοντας του Φίλιππου, έκλεψαν μπάλες, χάθηκαν χρήματα!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, γινόταν ομαλά η είσοδος των οπαδών εντός του γηπέδου «Δημήτρης Βικέλας», μέχρι τη στιγμή που η αστυνομία σταμάτησε όσους δεν είχαν εισιτήριο. Εκείνη τη στιγμή 50 άτομα που είχαν μείνει από έξω επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο με ντου. Μου έσκισαν το μπουφάν και δέχθηκα μία γροθιά κάτω από τον αριστερό ώμο. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στον Ελληνικό αθλητισμό. Μέσα στην ένταση μου έπεσαν και τα χρήματα των εισπράξεων κάτι που κατάλαβα αφότου έφτασα στο νοσοκομείο».

Διαιτησία, χουλιγκανισμοί και μεταγραφές μάνατζερ στο βόλεϊ

Θυμίζουμε πως οι οπαδοί των «πράσινων» έκαναν ντου για να μπουν στο γήπεδο στον αγώνα με τον Φίλιππο στη Βέροια. Τραυματίστηκε ο γενικός αρχηγός των γηπεδούχων, Δημήτρης Αναστασίου ενώ φεύγοντας οι οπαδοί του ΠΑΟ έκλεψαν και πέντε μπάλες!