«Ντου» των οπαδών του ΠΑΟ, τραυματίστηκε παράγοντας του Φίλιππου, έκλεψαν μπάλες, χάθηκαν χρήματα!

Επεισοδιακό ήταν το ματς στη Βέροια ανάμεσα στον Φίλιππο και τον Παναθηναϊκό. Οι οπαδοί των «πράσινων» έκαναν ντου για να μπουν στο γήπεδο. Τραυματίστηκε ο γενικός αρχηγός των γηπεδούχων, Δημήτρης Αναστασίου ενώ φεύγοντας οι οπαδοί του ΠΑΟ έκλεψαν και πέντε μπάλες! Χάθηκαν οι εισπράξεις.

«Ντου» των οπαδών του ΠΑΟ, τραυματίστηκε παράγοντας του Φίλιππου, έκλεψαν μπάλες, χάθηκαν χρήματα!

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας

«Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι από «ντου» των οπαδών των φιλοξενούμενων, ο Δημήτρης Αναστασίου τραυματίστηκε από χτύπημα που δέχθηκε στα πλευρά, ενώ βρίσκονταν στην είσοδο και έκοβε τα εισιτήρια του αγώνα.

Διαιτησία, χουλιγκανισμοί και μεταγραφές μάνατζερ στο βόλεϊ

Στην συνέχεια το μέλος της οικογένειας του Φιλίππου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου ευτυχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. Η διοίκηση, οι αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, εύχονται στον Δημήτρη “περαστικά”.

Παράλληλα στην αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε, ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, έχασε τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει από τα εισιτήρια που είχαν κοπεί μέχρι εκείνη την ώρα, ενώ φεύγοντας οι φίλοι του Παναθηναϊκού, πήραν από το καλάθι του ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» και πέντε μπάλες, ως… σουβενίρ.

Αξίζει να σημειωθεί δε πως ο κόσμος των “ερυθρόλευκων της Βέροιας” που περίμενε πως και πως να χειροκροτήσει την ομάδα του και να απολαύσει θέαμα υψηλού επιπέδου κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, δεν κατάφεραν ποτέ να προσεγγίσουν το κλειστό στο Μακροχώρι, καθώς τα μπλόκα που είχαν στήσει, με το ξέσπασμα των πρώτων επεισοδίων, οι αστυνομικές δυνάμεις στις γραμμές του τρένου, τους εμπόδισαν να φτάσουν στο γήπεδο».

Ο προπονητής του Φιλίππου Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Όταν ζεσταίνονται οι αθλητές καλό είναι να ξεκινάμε και να παίζουμε».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: "'Ημασταν φιλοξενούμενοι αλλά η φιλοξενία του Φιλίππου είναι πάντα υπέροχη και αισθανόμαστε ζεστασιά. Σήμερα είχαμε και τη χαρά να έχουμε στο πλευρό μας μία μεγάλη μερίδα των οπαδών μας και νιώσαμε μεγάλη χαρά