Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Κουβανός Μπρουνέτ

Μέλος του Άρη αποτελεί ήδη ο Κουβανός βολεϊμπολίστας Λάζαρο Μπρουνέτ, ο οποίος πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των «κίτρινων» ενόψει της συμμετοχής τους στην Πρι Λιγκ.

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Κουβανός Μπρουνέτ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται για τον Άρη ο Κουβανός βολεϊμπολίστας Λάζαρο Μπρουνέτ. Ο 22χρονος ακραίος αφίχθη στην Ελλάδα, όπου τον υποδέχθηκαν ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γκολίτσης και ο άμεσος συνεργάτης του Κώστας Μαζιώτης.

Μετά το πέρας των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, ο Μπρουνέτ ενσωματώθηκε σήμερα (6/9) στην προετοιμασία των «κίτρινων».

Ο πρώτος ξένος του Άρη για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 θα ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου στο προσεχές πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ ανδρών και δήλωσε ανυπόμονος να παίξει και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Συγκεκριμένα, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την άφιξή του στη συμπρωτεύουσα ο Κουβανός αθλητής ανέφερε τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην Ελλάδα για τον Άρη! Από τις πληροφορίες που πρόλαβα να συλλέξω έχω μάθει ότι είναι ένα ιστορικό σωματείο με παράδοση στο βόλεϊ. Γνωρίζω ότι η ομάδα κάνει την προσπάθεια για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία της Ελλάδας και θα δώσω τα πάντα για να συμβάλω ώστε να πετύχει τον στόχο της».

Και πρόσθεσε: «Είμαι ανυπόμονος για τη σεζόν που έρχεται και ελπίζω ότι, με σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνάμεις μας, θα πετύχουμε τον στόχο μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την προετοιμασία με την ομάδα. Είναι σημαντικό να δεθούμε ως σύνολο ώστε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας».

Το ρόστερ του Άρη

Ακραίοι: Ζένια Γκόρτσανιουκ, Φίλιππος Μάντζιος

Πασαδόροι: Αλέξανδρος Γραμμενούδης, Χρήστος Γιαμακίδης

Κεντρικοί: Γιώργος Πεντίδης, Θωμάς Παπαδόπουλος, Δημήτρης Δημητριάδης

Διαγώνιος: Ανδρέας Κάβουρας

Λίμπερο: Θόδωρος Τσαδήμας, Ξενοφών Γκρουμούσιας