Ο Ολυμπιακός περιμένει τους Καναδούς Χόγκ, Μάαρ, προς ΟΦΗ ο Δεληκώστας

Την απάντηση των Καναδών Νίκολας Χογκ, Στεφάν Μάαρ περιμένει ο Ολυμπιακός για να κλείσει το ρόστερ του, ενώ ο ΟΦΗ περιμένει την απάντηση του Κώστα Δεληκώστα.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τους Καναδούς Χόγκ, Μάαρ, προς ΟΦΗ ο Δεληκώστας

Μετά την απόκτηση του Σλοβένου Άλεν Παγένκ, ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση των Καναδών Νίκολας Χογκ, Στεφάν Μάαρ για να κάνουν δίδυμο με τον Σέρβο Νίκολα Μιγαήλοβιτς και αν κλείσει το ρόστερ του.

Πρώτος στόχος είναι ο Νίκολας Χογκ(2.01, 1992) , που έχει όμως προτάσεις από την ιταλική Βερόνα και την τουρκική Αρκάς που προπονεί ο πατέρας του Γκλεν και η μάχη είναι δύσκολη, αλλά από ώρα σε ώρα, από μέρα σε μέρα αναμένεται η απάντηση του.

O θηριώδης Άλεν Παγένκ στον Ολυμπιακό (vid)

Στη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχει και ο έτερος ακραίος της εθνικής Καναδά(βασικός και κορυφαίος ο Περίν που πήγε με 200.000 στη Ρωσία), ο ιπτάμενος Στέφαν Μάαρ (2.02, 1994) που πήρε με το Μιλάνο το Τσάλντεζ Καπ. Ο Ρομπέρτο Πιάτσα πήρε 'οβμως για τη νέα χρονιά Αμερικανό Γιάσκε και μοιραία θα γίνει τρίτος ακραίος, γι αυτό και ζήτησε να φύγει. Κι αυτόν όμως τον θέλει η Βερόνα και τον κρατάει στην Ιταλία η δουλειά της γυναίκας του, αλλά ο Ολυμπιακός έκανε την πρόταση και περιμένει.

Και στους δύο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό ο Γκάβιν Σμιτ, που έκανε οικογένεια και σταμάτησε το βόλεϊ.

Στον ΟΦΗ περιμένουν την απάντηση του Κώστα Δεληκώστα, που θα αποφασίσει ως τις 15 Μαϊου, αν θα πάει σε καμπ στην Αμερική για να διδάξει ή αν θα μείνει στην Ελλάδα και θα μετακομίσει στο Ηράκλειο.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραμονή του λίμπερο Σωτήρη Συναδινού και την απόκτηση του 27 χρονου κεντρικού Αχιλλέα Μπάση(1.95) από την Κηφισιά, που θα είναι τέταρτος μπλοκέρ.