Συμφώνησε ο Ανέστης Δαλακούρας με τον Ολυμπιακό (το νέο ρόστερ) - Mατιές και στον Nίκολας Χογκ

Ο Ανέστης Δαλακούρας θα παίξει τη νέα περίοδο στον Ολυμπιακό και θα συμπληρώσει την τετράδα των ακραίων με υποδοχή. Υποψήφιος και ο Καναδός Νίκολας Χογκ. Το νέο ρόστερ.

Συμφώνησε ο Ανέστης Δαλακούρας με τον Ολυμπιακό (το νέο ρόστερ) - Mατιές και στον Nίκολας Χογκ

Έκλεισαν όπως φαίνεται οι θέσεις των Ελλήνων στο ρόστερ του Ολυμπιακού με την προσθήκη του Ανέστη Δαλακούρα, που θα είναι μαζί με τον Νίκολα Μιγαήλοβιτς, έναν ακόμη ξένο και τον Δημήτρη Εφραιμίδη η τετράδα των ακραίων.

Βόμβα στη Σύρο, ο Μίταρ Τζουριτς στον Φοίνικα

Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης(2006-16) και στη συνέχεια στην αυστριακή Αichdob, στον Παμβοχαϊκό, στην ΑΕ Κομοτηνής, στη γερμανική Γκρίζλις και φέτος στην αγγλική Πολώνια και στην ισπανική Μπαρτσελόνα.

Απο εκεί και πέρα όλα δείχνουν οτι ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με κεντρικούς τους Ανδρεάδη, Ζουπάνι, Χαραλαμπίδη, λίμπερο του Ζήση, Τζιάβρα, διαγώνιους τους Έγκλεσκαλνς, Ηρακλή Παπαδόπουλο.

Oλυμπιακός: Τέλος ο Τζούριτς, στον αφρό ο Σέντλατσεκ, μιλάει με Δαλακούρα-vid

Υπάρχουν επομένως δύο κενά που θα καλυφθούν από πολύ καλούς ξένους στις θέσεις του ακραίου και του κεντρικού, με υποψήφιους για τη μία θέση, τον Κροάτη Μάρκος Σέντλατσεκ και τον Καναδό Nίκολας Χογκ (28, 2.00), γιό του σπουδαίου προπονητή Γκλεν Χόγκ, που παίζει στην Εθνική και πέρασε από τις γαλλικές Τουρ, Παρί, τις ιταλικές Μιλάνο, Τρεντίνο, Περούτζια, τις πολωνικές Σέτζικ, Ρεσόβια και πέρυσι στην τουρκική Φενέρ Μπαχτσέ.

Ολυμπιακός

Ακραίοι: Νίκολς Μιγαήλοβιτς, Ανέστης Δαλακούρας, Δημήτρης Εφραιμίδης

Διαγώνιοι: Έρμανς Έγκλεσκαλνς, Ηρακλής Παπαδόπουλος

Κεντρικοί: Ανδρέας Ανδρεάδης, Νίκος Ζουπάνι, Δημήτρης Χαραλαμπίδης

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής, Σταύρος Κασαμπαλής

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Δημήτρης Τζιάβρας

Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης