Oλυμπιακός: Τέλος ο Τζούριτς, στον αφρό ο Σέντλατσεκ, μιλάει με Δαλακούρα-vid

Ο Ολυμπιακός τελείωσε τις συζητήσεις με τον Τζούριτς, θα παίξει με Έλληνες πασαδόρους και έχει πρώτο στην λίστα των ακραίων τον Κροάτη Σέντλατσεκ.

Oλυμπιακός: Τέλος ο Τζούριτς, στον αφρό ο Σέντλατσεκ, μιλάει με Δαλακούρα-vid

Το πρώτο σχέδιο του Ολυμπιακού είχε Έλληνες κεντρικούς και ξένο πασαδόρο, αλλά πριν από λίγες ημέρες πέρασε στο Plan B, εξαιτίας της αδιαλλαξίας του Τζούριτς που δεν ήθελε ευέλικτο συμβόλαιο. 'Οπως έχουμε γράψε,ι ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τα χρήματα που ζήτησε ο Τζουριτς, με την προϋπόθεση να του κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίου τον Ιανουάριο εφόσον διαπιστώσει ότι δεν έχει προβλήματα τραυματισμών. Κι αυτό γιατί έχει να παίξει σε υψηλό επίπεδο αρκετά χρόνια και τα δύο τελευταία χρόνια δεν άντεξε σε ΠΑΟΚ και Λιουμπλιάνα. Ο ελληνοποιημένος παίκτης δεν το δέχεται και ο πρωταθλητής έκλεισε το κεφάλαιο Τζούριτς.

Με αυτό το δεδομένο πάει με Έλληνες πασαδόρους, τους Στιβαχτή, Κασαμπαλή και ψάχνει ξένο κεντρικό, για να πλαισιώσει τους Ανδρεάδη, Ζουπάνι, Χαραλαμπίδη και δεν έχει προτεραιότητα τον Όκολιτς.

Απο εκεί και πέρα μετά την παραμονή του Φερέιρα στην Κορέα, έχει πρώτο στη λίστα το Σέλντατσεκ, νεαρής ηλικίας, αθλητικό και διψασμένο για διακρίσεις, ενώ προτάθηκε και ένας Καναδός.

Ο Κροάτης Μάρκο Σέντλατσεκ, έπαιξε στις ιταλικές Πιατσέντσα (2015-16), Μόντσα(2019-20) και φέτος ως τις 3 Δεκεμβρίου 2020 και στη γαλλική Ρεν(2014-15), προέρχεται από τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ. Έχει ύψος 2.02 και είναι 25 χρονών είναι νούμερο 1 στη λίστα για τους υποψήφιους ξένους ακραίους. Αναδείχθηκε κορυφαίος υποδοχέας στο Ευρωπαϊκό Λιγκ το 2019.

Ο Ολυμπιακός κρατάει και τον Εφραιμίδη, αλλά και τα δύο λίμπερο και για μια θέση ακραίου υπολογίζει τον Aνέστη Δαλακούρα που έπαιζε στην Μπαρτσελόνα, ο Θρακιώτης παίκτης όμως μεμψιμοιρεί και δεν αποκλείεται να στραφούν άμεσα σε άλλον Έλληνα παίκτη.