Πρόστιμο 200 ευρώ και... επίπληξη στον Ρανγκέλ για το φτύσιμο στον Μπράουν

Πρόστιμο 200 ευρώ και αυστηρή επίπληξη ήταν τελικά η τιμωρία της ΕΣΑΠ στον Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ του Παναθηναϊκού για το φτύσιμο στο πρόσωπο του Αντρέ Μπράουν. Ίδια ακριβώς η τιμωρία και του Καναδού κεντρικού του Φοίνικα!

Πρόστιμο 200 ευρώ και... επίπληξη στον Ρανγκέλ για το φτύσιμο στον Μπράουν

Πώς γίνεται αθλητής να φτύνει στο πρόσωπο άλλον αθλητή και στο τέλος η τιμωρία των δύο να είναι ίδια και απαράλλαχτη από τη διοργανώτρια αρχή; Αρκεί να μιλάμε για τη Volley League ανδρών και την ΕΣΑΠ!

Ο Ρανγκέλ έφτυσε τον Μπράουν και έγινε ροντέο στη Σύρο-vid

Ο Λούκας Ρανγκέλ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο επεισόδιο με τον Αντρέ Μπράουν μετά το τέλος του αγώνα Φοίνικας-Παναθηναϊκός που έγινε στο νησί της Σύρου στις 8 Απριλίου, καθώς έφτυσε τον αντίπαλό του στο πρόσωπο, με τον Καναδό κεντρικό φυσικά να γίνεται έξαλλος και να συγκρατείται από αρκετούς συμπαίκτες προκειμένου να μη... χιμήξει στον Βραζιλιάνο.

H συγγνώμη του Ρανγκέλ που φυγαδεύτηκε με μηχανάκι και πήγε στο πλοίο με το λιμενικό

Παρότι η... φτυσιά ήταν ολοφάνερη στο ριπλέι και ο Φοίνικας ζήτησε από τον Αθλητικό Δικαστή να εξετάσει το βίντεο και να τιμωρήσει τον Ρανγκέλ, τίποτα από αυτά δεν έγινε. Βλέπετε, οι διαιτητές του αγώνα δεν ανέφεραν την απαράδεκτη ενέργεια του Βραζιλιάνου στο φύλλο αγώνα, παρά έκαναν λόγο απλά για αψιμαχία μεταξύ των δύο αθλητών.

Φοίνικας Σύρου: «Δείτε το βίντεο, τιμωρήστε τον Ρανγκέλ»

Αποτέλεσμα; Τόσο ο Ρανγκέλ όσο και ο Μπράουν έλαβαν ακριβώς την ίδια τιμωρία από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ, ήτοι πρόστιμο 200 ευρώ και... αυστηρή έγγραφη επίπληξη. Τα σχόλια δικά σας...