Ο Ρανγκέλ έφτυσε τον Μπράουν και έγινε ροντέο στη Σύρο-vid

Με τη λήξη του αγώνα Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός 3-2 ο εριστικός Ρανγκέλ έφτυσε τον Μπράουν και έγινε ροντέο στη Σύρο.

Ο Ρανγκέλ έφτυσε τον Μπράουν και έγινε ροντέο στη Σύρο-vid

Όλα ξεκίνησαν όταν το ματς Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός έληξε με μπλοκ του Πρωτοψάλτη στον Ράπτη και ο αθλητής του Φοίνικα πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός: Το ροντέο στη Σύρο σε 8 φωτογραφίες

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος ζήτησε εξηγήσεις με ήρεμο τρόπο από τον Πρωτοψάλτη, μαζεύτηκαν όλοι οι παίκτες στο φιλέ μαζί και ο Μπράουν που ήταν στο σερβίς. Υπήρξαν αντεγκλήσεις και κάποια στιγμή ο Ρανγκέλ έφτυσε τον Καναδό κεντρικό του Φοίνικα. Ο Μπράουν έξαλλος πέρασε στο αντίπαλο τερέν , ο Ραγκέλ οπισθοχώρησε και οι παίκτες του Φοίνικα συγκράτησαν τον Καναδό γίγαντα που προσπάθησε να επιτεθεί στον Βραζιλιάνο.

Volley League ανδρών: Πρωταθλητής και μαθηματικά ο Ολυμπιακός

Τελικά επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και όλα έληξαν ομαλά, αλλά ο Ρανγκέλ κινδύνευε με τιμωρία ως το τέλος του πρωταθλήματος, γιατί το φτύσιμο είναι έργω εξύβριση. Αν βέβαια έγραφαν για τη συμπεριφορά του οι διαιτητές Κοτσούλας-Κυριοπούλου. Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι υπήρξε αψιμαχία ανάμεσα στους δύο παίκτες και τίποτα παραπάνω.

Ολυμπιακός: «Εφτάρης» ο 40χρονος Ανδρεάδης, «πρωτάρης» ο Νικολάκης στα 41 του!

Σε ένα ακόμη ματς εμφανίσθηκαν αδιάβαστοι και ανενημέρωτοι παίκτες και προπονητές αφού ζητούσαν βίντεο-ρέφερι σε φάση μπλοκ άουτ, χωρίς να υπάρχει var. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σε περίπτωση που υπάρχει var και όχι όταν οι διαιτητές εξετάζουν τις φάσεις από την τηλεόραση όπως συνέβη στη Σύρο. Η επιμονή του Γιούρισιτς του στοίχισε μια κόκκινη κάρτα, ενώ ο Πρωτοψάλτης επέμενε για βίντεο ρέφερι.

Δημήτρη μου ... Δημήτρη μου ...

Για μια ακόμη φορά παίκτες και προπονητές τα βάζουν με τους διαιτητές χωρίς να γνωρίζουν τους κανονισμούς και τους κανόνες. Μέσω τηλεόρασης εξετάζονται μόνο η γραμμή του σερβίς, το μέσα-έξω η γραμμή των 3 μέτρων και ο φιλές. Μέσω του Var προστίθεται η κεντρική γραμμή και το μπλοκ άουτ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας