Φοίνικας Σύρου: «Δείτε το βίντεο, τιμωρήστε τον Ρανγκέλ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Φοίνικας Σύρου για τον Λούκας Ρανγκέλ. Ζητά από τον αθλητικό δικαστή την τιμωρία του.

Φοίνικας Σύρου: «Δείτε το βίντεο, τιμωρήστε τον Ρανγκέλ»

Την τιμωρία του Λούκας Ρανγκέλ ζητά από τον αθλητικό δικαστή ο Φοίνικας Σύρου. Εξέδωσε ανακοίνωση για τη συμπεριφορά του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ρανγκέλ έφτυσε τον Μπράουν και έγινε ροντέο στη Σύρο-vid

Η ανακοίνωση:

«Ο Φοίνικας Σύρου ONEX πιστός στα αθλητικά ιδεώδη και στις ανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί έντονα για την απρεπή και απαράδεκτη συμπεριφορά του αθλητή Lucas Victor Rangel, ο οποίος με το τέλος του αγώνα Φοίνικα Σύρου ONEX - Παναθηναϊκός για τα play off της Volley League 20-21 και χωρίς να προκληθεί από κανέναν, προέβη σε φραστική επίθεση και φτύσιμο στο πρόσωπο του αθλητή μαs Andre Brown.

Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός: Το ροντέο στη Σύρο σε 8 φωτογραφίες

Η ενέργεια αυτή είναι άκρως προσβλητική για το ίδιο το άθλημα του βόλεϊ, για τον αθλητή μας, για την ομάδα μας καθώς και για την ομάδα του Παναθηναϊκού, που την υπηρετούν και την έχουν υπηρετήσει, σπουδαίοι αθλητές και σπουδαίοι άνθρωποι στην πολύχρονη και ιστορική της διαδρομή.

H συγγνώμη του Ρανγκέλ που φυγαδεύτηκε με μηχανάκι και πήγε στο πλοίο με το λιμενικό

Κατά τη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ την Παρασκευή 9/4/2021 ο Πρόεδρος της ομάδας μας, έθεσε το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο και ζήτησε να επιληφθεί ο Αθλητικός Δικαστής για να εξετάσει το βίντεο του αγώνα και να προβεί στην παραδειγματική τιμωρία του ανώτερου αθλητή, ο οποίος επαναλαμβάνουμε με την πράξη του προσέβαλε το ίδιο το άθλημα και όλους τους αθλητές που αγωνίζονται σε αυτό».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας