Επίσημο: Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Καζάζης

Προπονητής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα είναι και τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Καζάζης, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας. 

Επίσημο: Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Καζάζης

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καζάζη γνωστοποίησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Ο Έλληνας προπονητής οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ Ανδρών και έτσι θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καζάζη. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω για δεύτερη σεζόν στην ομάδα. Είχαμε μια επιτυχημένη σεζόν στη διάρκεια της οποίας ξεπεράσαμε αρκετές δυσκολίες και πετύχαμε το βασικό μας στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επιστρέψαμε στην κορυφή δείχνοντας μεγάλη συνέπεια και σταθερότητα. Ενόψει της νέας σεζόν, θέλουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα, να την εξελίξουμε και να κατακτήσουμε όλους μας τους στόχους. Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκα ως αθλητής, γεύτηκα μεγάλες χαρές ως προπονητής και θέλω να συνεχίσω να ζω μεγάλες στιγμές».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας