Ολυμπιακός: Για εξιλέωση, σαρωτικός με ΠΑΟΚ και νικητής του Λιγκ Καπ

H ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού για να ... σβήσει τις 3 ήττες σε 5 μέρες πρέπει να κερδίσει εμφατικά απόψε τον ΠΑΟΚ και να κατακτήσει το Λιγκ Καπ στη Βέροια.

Ολυμπιακός: Για εξιλέωση, σαρωτικός με ΠΑΟΚ και  νικητής του Λιγκ Καπ

*** Ο Ολυμπιακός μέχρι πριν από μια εβδομάδα κέρδιζε τον θαυμασμό όλων, αλλά σε τέσσερις μέρες λέκιασε την εικόνα του, αφού την Πέμπτη έχασε 3-2 από τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 3-0 από τον Φοίνικα και τη Δευτέρα 3-2 από 0-2 από τον Παναθηναϊκό.

LIVE Streaming: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και απονομή του 30ού Πρωταθλήματος!

*** Βέβαια υπάρχει το ελαφρυντικό ότι είχε κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, χρειάζονταν ξεκούραση οι παίκτες και η ομάδα του Καζάζη ετοιμάζεται για το Λιγκ Καπ του Σαββατοκύριακου στη Βέροια.

Καζάζης: «Έπρεπε να νικήσουμε 3-0»

*** Ο κόσμος όμως είχε την απαίτηση να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις Ανδρεόπουλου, αλλά στο 0-2 έχασε τρία ματς μπολ και δύο φορές με προβάδισμα ο Βουλκίδης με σερβίς έστειλε την μπάλα στο κέντρο του φιλέ, αντί να την περάσει στο αντίπαλο τερέν χωρίς ρίσκο.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-2: «Πράσινη» ανατροπή και νίκη γοήτρου με λάθη... (Highlights)

*** Λάθος και η επιστροφή του κρύου Φρομ στο 13-14 του τέταρτου σετ αντί του διακριθέντος Εφραιμίδη και εύκολα αναπάντεχη ήττα με 15-7 στο τάι μπρέικ, με αποτέλεσμα την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού τη φετινή περίοδο.

*** Μετά τα τρία αποτυχημένα αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός έκλεισε με ψηλά το κεφάλι τη χρονιά και ο Φοίνικας και ο ΠΑΟΚ πίστεψαν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι άτρωτος και μπορούν να τον κερδίσουν στο Λιγκ Καπ.

*** Ο Ολυμπιακός τώρα, για να κλείσει με γλυκιά γεύση τη χρονιά, πρέπει να κερδίσει εμφατικά απόψε τον ΠΑΟΚ στον αγώνα στέψης και να κατακτήσει το Λιγκ Καπ στην Ημαθία. Μόνο έτσι θα ξεχαστούν οι τρεις ήττες σε πέντε μέρες.