Ένα ακόμα γκολ από τον Κυζιρίδη: 4ο σε 5 παιχνίδια (vid)
Ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης έφτασε τα τέσσερα γκολ σε μόλις πέντε συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει ήδη μοιράσει και τρεις ασίστ.
Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της νεοφώτιστης Τσόρουμ.
Ο 26χρονος Έλληνας εξτρέμ πρόσθεσε ακόμη ένα γκολ στο ενεργητικό του, συμβάλλοντας στην εκτός έδρας επικράτηση της ομάδας του με 3-0 απέναντι στη Γκαζιαντέπ.
Ο Κυζιρίδης βρήκε δίχτυα στο 60ό λεπτό της αναμέτρησης, όταν βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Με αυτό το τέρμα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός έφτασε τα τέσσερα γκολ σε μόλις πέντε συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει ήδη μοιράσει και τρεις ασίστ.
Οι αριθμοί του είναι εντυπωσιακοί, καθώς σε συνολικά 424 λεπτά συμμετοχής έχει άμεση συνεισφορά σε επτά τέρματα της Τσόρουμ, επιβεβαιώνοντας τον καθοριστικό του ρόλο στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, αποτελώντας έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νεοφώτιστης ομάδας.
Δείτε το γκολ: