Καζάζης: «Έπρεπε να νικήσουμε 3-0»

Ο Δημήτρης Καζάζης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε υπομονή σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να νικήσει 3-0.

Καζάζης: «Έπρεπε να νικήσουμε 3-0»

Ο Ολυμπιακός αν και προηγήθηκε 2-0 σετ του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε 3-2 από τους "πράσινους" σε ένα ματς που μόνο το γόητρο μετρούσε.

Ο Δημήτρης Καζάζης στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε υπομονή και τώρα στρέφει την προσοχή της στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε:

«Σήμερα συνεχίσαμε το ροτέισον αφού μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε και μπορούσαμε να κερδίσουμε με 3-0, αλλά δεν είχαμε υπομονή. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη νευρικότητα οδήγησαν σε αυτή την ήττα.

Μην ξεχνάμε ότι ήταν παιχνίδι χωρίς βαθμολογική ουσία για το πρωτάθλημα και είναι επί της ουσίας μια καλή προετοιμασία για τον επόμενο στόχο που έχουμε μπροστά μας. Την Τετάρτη να είμαστε πλήρεις, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάμε στη συνέχεια στη Βέροια για να διεκδικήσουμε το Λιγκ Καπ».