Volley League Ανδρών: Δύο κρούσματα στην Κηφισιά!

Δύο μέλη της ομάδας βόλεϊ ανδρών της Κηφισιάς βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (25/1). Τι ισχύει για το ματς της Πέμπτης (28/1) με τον Φοίνικα Σύρου.

Volley League Ανδρών: Δύο κρούσματα στην Κηφισιά!

Θετικά στον κορονοϊό βρέθηκαν δύο μέλη της ομάδας βόλεϊ ανδρών της Κηφισιάς τη Δευτέρα (25/1), γεγονός που θέτει εν αμφιβόλω τον προγραμματισμένο για την προσεχή Πέμπτη (28/1) αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου.

Λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα των δύο κρουσμάτων δεν έχουν δοθεί, έτσι δεν είναι ακόμα γνωστό αν πρόκειται για αθλητές ή μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Την προσεχή Τετάρτη άπαντες στην Κηφισιά θα υποβληθούν σε νέα τεστ κορονοϊού και εφόσον βρεθεί και τρίτο κρούσμα, αυτόματα το ματς με τον Φοίνικα θα αναβληθεί και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι οι περιπτώσεις για τις οποίες χρήζει αναβολής κάποια αναμέτρηση της Volley League σύμφωνα με το υπάρχον πρωτόκολλο είναι τρεις.

Η λύση της αναβολής ενός αγώνα εφαρμόζεται εφόσον βρεθούν είτε τρία κρούσματα αθλητών, είτε δύο κρούσματα πασαδόρων, είτε δύο κρούσματα προπονητή κι ενός ακόμα μέλους του τεχνικού τιμ.

Να σημειώσουμε επίσης ότι τα δύο κρούσματα που βρέθηκαν στην Κηφισιά ήταν τα πρώτα σε ομάδα της Volley League μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ πριν από το lockdown τα πρώτα κρούσματα είχαν εντοπιστεί στον Μίλωνα.