Νέα αναβολή της Volley League ανδρών, για τις 24 Οκτωβρίου, λόγω των χρεών του Ηρακλή

Λάστιχο το έκανε η ΕΣΑΠ το πρωτάθλημα της  Volley League ανδρών, αφού το ανέβαλε για άλλη μια φορά, με ημερομηνία έναρξης τις 24 Οκτωβρίου, για να τακτοποιήσει τα χρέη του ο Ηρακλής.

Νέα αναβολή της Volley League ανδρών, για τις 24 Οκτωβρίου, λόγω των χρεών του Ηρακλή

Ο ΠΑΟΚ καταψήφισε την πρόταση του Ταραντόρου, για μετάθεση μιας εβδομάδας, ο Φοίνικας Σύρου ψήφισε λευκό και ο Παναθηναϊκός υπέρ για να επιστρέψει υγιής ο τραυματίας Ράπτης.

Ουδείς πάντως εγγυάται ότι θα γίνει δεκτός ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλή, Απόστολος Τσιπίδης, γιατί έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, κάτι που γνωρίζατε αφού έχει ξανασχοληθεί με το βόλεϊ, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολη...

Άλλαξε σελίδα ο Ηρακλής- Λεβάν Σαχράτζε: «Σύντομα θα ξεχάσετε τον Σαββίδη»

Ο Γεωργιανός επιχειρηματίας Λεβάν Σαχράτζε δήλωσε ανάμεσα στα άλλα, όταν ανέλαβε τον Ηρακλή και όρισε πρόεδρο τον Απόστολο Τσιπίδη: «Γνωρίζω ότι υπάρχει ακόμα ένας επιχειρηματίας από την πρώην Σοβιετική Ένωση σε αυτή την πόλη και είναι πρόεδρος σε μία γειτονική ομάδα, ο Ιβάν Σαββίδης. Σεβαστός και αξιόλογος, αλλά σύντομα θα ξεχαστεί γιατί εμείς είμαστε εδώ, είμαστε ενωμένοι και θα προχωρήσουμε δυνατά».

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. που έγινε μέσω διαδικτύου αποφασίστηκαν κατά πλειοψηφία τα ακόλουθα:

Με ψήφους 7 υπέρ, 1 κατά, 1 λευκό έγινε δεκτό το αίτημα του Τ.Α.Α. Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 για αναβολή της αγωνιστικής σεζόν για μια εβδομάδα.

Το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς θα γίνει το τριήμερο 16-18 Οκτωβρίου αντί το τριήμερο 9-11/10 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Το πρωτάθλημα Volley League θα ξεκινήσει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου αντί το Σάββατο 17/10 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Παρατείνεται η μεταγραφική περίοδος μέχρι 17 Οκτωβρίου.

Μετά την αναβολή του πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς η ΕΣΑΠ θα ανακοινώσει μέχρι την Πέμπτη 8/10 την ημερομηνία της κλήρωσης του πρωταθλήματος, αλλά και το αγωνιστικό πρόγραμμα του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς».