Ηρακλής: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Φωτιάδη

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ηρακλή προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφή καθώς απέκτησε τον Νικηφόρο Φωτιάδη. 

Ηρακλής: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Φωτιάδη

Συνέχεια στη μεταγραφική της ενίσχυση έδωσε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ηρακλή, με τον «Γηραιό» να ανακοινώνει την απόκτηση του Νικηφόρου Φωτιάδη. Ο 23χρονος κεντρικός επιστρέφει στους «κυανόλευκους» για την τρίτη του θητεία, δηλώνοντας χαρούμενος για το παραπάνω γεγονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Ο ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή και έναρξη συνεργασίας με τον Νικηφόρο Φωτιάδη. Ο Νικηφόρος γεννημένος 12.06.1997, έχει ύψος 1,94 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού.

«Μεγάλη τιμή που με ζήτησε ξανά η ομάδα και ήταν εύκολη επιλογή να γυρίσω. Είναι μία ιδιάζουσα χρονιά, από την πρώτη προπόνηση το καταλάβαμε διότι υπήρξε μεγάλη αποχή απ' όλους μας. Θα δώσουμε μεγαλύτερη βάση στην προετοιμασία γιατί ένας τραυματισμός θα μας πάει πάρα πολύ πίσω, όπως επίσης πρέπει να προσέχουμε και στην καθημερινή μας ζωή, αντίστοιχα μία καραντίνα τώρα για κάποιον από εμάς θα πάει όλη την ομάδα πίσω. Από εκεί και πέρα Ηρακλής είμαστε και στόχος μας είναι ο υψηλότερος, θα δουλέψουμε για να το πετύχουμε. Περιμένουμε να ενταχθούν και οι ξένοι, ωστόσο εμείς που είμαστε εδώ έχουμε όρεξη και διάθεση. Με τον Φιλίπ που έχουμε γνωριστεί, είναι ένας έξυπνος αθλητής και πιστεύω ότι θα αποδώσει τα μέγιστα στην ομάδα όπως και όλοι υπόλοιποι θα δέσουμε πολύ γρήγορα και θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Ομάδες :

2019-2020 : Πήγασος
2017- 2019 : Ηρακλής
2016 -2017 : Πήγασος
2010- 2016 : Ηρακλής

Διεθνείς συμμετοχές: Ελλάδα
Χρυσό, πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων 2017

Καλώς επέστρεψες στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».