Ανατροπή: Φεύγει ο Ράπτης από τον Παναθηναϊκό!

Ανατροπή δεδομένων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αλέξανδρο Ράπτη. Αποχωρεί από τους "πράσινους" καθώς παρουσιάστηκε σημαντική διαφορά στους όρους του συμβολαίου του.

Ανατροπή: Φεύγει ο Ράπτης από τον Παναθηναϊκό!

Αλλάζουν τα δεδομένα με τον διεθνή πατρινό άσο, Αλέξανδρο Ράπτη και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr υπάρχει σημαντική απόσταση μεταξύ των «θέλω» του Ράπτη και της προσφοράς των «πρασίνων». Μάλιστα η απόσταση δεν έχει να κάνει με το οικονομικό μέρος, αλλά με την προσέγγιση που του έγινε και συνολικά τον τρόπο που κυλούν οι διαπραγματεύσεις. Ο παίκτης διαφώνησε κάθετα στη χρονική διάρκεια του συβολαίου του, αλλά και με το bye out που του πρότειναν.

Μεγάλες μεταγραφές στη Volley League. Tα ρόστερ. Έμειναν Στερν, Μήλης στη Σύρο, διαφορά με Πετρέα

Πλέον ο Ράπτης βγαίνει στην αγορά ως ελεύθερος και εξετάζει όλες τις επιλογές του εντός και εκτός συνόρων. Και καταλαβαίνετε ότι μετά την σεζόν που έκανε και τις εμφανίσεις του στους τελικούς της Volley League (αναδείχθηκε MVP αγωνιζόμενος διαγώνιος) οι προτάσεις θα πέσουν βροχή και ίσως σε αυτή την υπόθεση κυριολεκτικά να έρθουν τα πάνω-κάτω!

Volley League γυναικών: Όλες οι μεταγραφές, τα ρόστερ λείπει μια ξένη από τον ΠΑΟΚ...

Ο Ράπτης είχε δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό, από τον Φοίνικα(πακέτο με τον Πρωτοψάλτη 80.000), αλλά και από τον ΠΑΟΚ, προτίμησε όμως όπως ήταν λογικό τον Παναθηναϊκό. Τώρα οι τρεις προαναφερθείσες ομάδες έκλεισαν το ρόστερ του και το εξωτερικό είναι μονόδρομος!

Πρόταση του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ σε Πρωτοψάλτη, Ράπτη

Πηγή: pelop.gr