Πρόταση του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ σε Πρωτοψάλτη, Ράπτη

Ο Φοίνικας Σύρου  ΟΝΕΧ  θέλει να κάνει την υπέρβαση και γι αυτό έκανε πρόταση για πακέτο Θανάση Πρωτοψάλτη-Αλέξανδρο Ράπτη

Πρόταση του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ σε Πρωτοψάλτη, Ράπτη

Ο χορηγός του Φοίνικα Σύρου, η ONEX άναψε το πράσινο φως για πρωταθλητισμό και μεταγραφικές κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση, με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.

Πρώτη κίνηση η παραμονή του Γιάννη Ορφανού που θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός με πρόταση απόκτησης των διεθνών Αλέξανδρου Ράπτη, Θανάση Πρωτοψάλτη που είναι ελεύθεροι.

Ο πρώτος μίλησε με τον Παναθηναϊκό, όπου του είπαν ότι θα παίξει διαγώνιος και θα εφαρμόσει δικό του πρόγραμμα, με δικούς του γυμναστές για να βελτιωθεί. Του τόνισαν ότι δεν θα ήταν φρόνιμο να πάει εν μέσω κορονοϊού στο εξωτερικό, ας μείνει ένα χρόνο στο Μαρούσι και μεταναστεύει την επόμενη περίοδο. Ο Φοίνικας όμως έρχεται να ταράξει τα νερά και του κάνει μεγάλη πρόταση, με τις πλάτες της ΟΝΕΧ , που θα αναλάβει και την πληρωμή του.

Ο Φοίνικας θέλει πακέτο με τον Ράπτη και τον Θανάση Πρωτοψάλτη, που εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα, κοντά στην αγαπημένη του Ναταλία Μεταξά, που φέτος θα παίξει στον Παναθηναϊκό. Στο "τριφύλλι" ήθελαν πακέτο το ζευγάρι, είχαν συμφωνήσει με τον παίκτη, αλλά η μετάθεση του Ράπτη σε θέση διαγώνιου τον βγάζει εκτός σχεδίου.

Ο Φοίνικας πάντως θα κινηθεί ψηλά στο μεταγραφικό παζάρι και θα δώσει τελεσίγραφο στους δυο παίκτες να απαντήσουν άμεσα, προκειμένου να μη χρησιμοποιήσουν την προσφορά του για να ανεβάσουν το κασέ τους στην αγορά.