Απίστευτη ψήφος του Μουνιόθ για τον καλύτερο ακραίο της Volley League

O πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ ψήφισε τους καλύτερους της χρονιάς, προκαλώντας έκπληξη με την προτίμηση του Ίλινκχ ως καλύτερου ακραίου.

Απίστευτη ψήφος του Μουνιόθ για τον καλύτερο ακραίο της Volley League

Η Ε.Σ.Α.Π. με την χορηγική υποστήριξη της Βίκος Cola συνεχίζει το θεσμό της ανάδειξης της Κορυφαίας Ομάδας του πρωταθλήματος Best Team Βίκος Cola Volley League 2019-20 μέσα από τις επιλογές των προπονητών.

Μετά την ψηφοφορία των 10 προπονητών θα ανακοινωθεί η κορυφαία ομάδα Best Team Βίκος Cola Volley League 2019-20 η οποία και θα βραβευτεί στην κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2020-21.

Κάθε προπονητής που ψηφίζει δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει αθλητές της ομάδας του ή τον εαυτό του.

Υπενθυμίζεται πως MVP Βίκος Cola είναι ο Αλέξανδρος Ράπτης του Παναθηναϊκού που βραβεύτηκε από την ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ με το τέλος του Β΄τελικού.

Οι επιλογές του Μπενίτεθ Μουνιόθ για την κορυφαία ομάδας της σεζόν είναι οι εξής και προκαλούν έκπληξη, καθώς ψήφισε ως κορυφαίο ακραίο τον Ντιμίτρι Ίλινιχ, που έφυγε κακήν κακώς από τον ΠΑΟΚ, λόγω κακής απόδοσης. Ίσως η ψήφος του είναι συνέχεια της βεντέτας με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Κώστα Δεληκώστα, με τον οποίο μάλωναν σαν τα κοκόρια στους μεταξύ τους αγώνες. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ίλινιχ ήταν υποψήφιος ακραίος για τον Ολυμπιακό, αν αποφάσιζαν να αντικαταστήσουν τον Γκέργκι τον Ιανουάριο. Ο Ρώσος ακραίος σε 8 αγώνες και 24 σετ κέρδισε 77 πόντους, με 65 επιθέσεις, 3 άσους, 9 μπλοκ!

ΒΕST TEAM ΒΙΚΟΣ COLA VOLLEY LEAGUE 2019-20

Eπιλογές: Μπενίτεθ Μουνιόθ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Πασαδόρος: Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ)

Διαγώνιος: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Ακραίος: Βόγιν Τσάτσιτς (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Ακραίος: Ντμίτρι Ιλίνκχ (Π.Α.Ο.K.)

Κεντρικός: Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Κεντρικός: Σωτήρης Πανταλέων (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Κορυφαίος αθλητής Κάτω 20 ετών: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Προπονητής: Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Διαιτητής: Νώντας Γεροθόδωρος