Ολυμπιακός: Επιστροφή του Δημήτρη Καζάζη (pics)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα (15/11) την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο τεχνικό Δημήτρη Καζάζη, ο οποίος επιστρέφει ύστερα από πέντε χρόνια στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ολυμπιακός: Επιστροφή του Δημήτρη Καζάζη (pics)

Ο Δημήτρης Καζάζης ξανά στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και επέστρεψε στο λιμάνι ύστερα από πέντε χρόνια.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καζάζη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και επιστρέφει μετά από 5 χρόνια στο σύλλογό μας για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Τέλος και επίσημα από τον Ολυμπιακό ο Μουνιόθ

Ο Δημήτρης Καζάζης είχε εργαστεί για τρία χρόνια (2012-2015), ως προπονητής της ομάδας μας και στην επιτυχημένη θητεία του, την οδήγησε στην κατάκτηση 2 Πρωταθλημάτων, 2 Κυπέλλων και 2 Λιγκ Καπ Ελλάδας.

Ο Σμιτ και ο Αλεξίεφ έσωζαν τον Μουνιόθ

Με ιδιαίτερη χαρά, τον καλοσωρίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Ολυμπιακού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Δημήτρης Καζάζης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Αποτελεί τιμή και μεγάλη χαρά το γεγονός ότι επιστρέφω στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

«Σκούπα» στον Ολυμπιακό - Η αλήθεια για Κοκκινάκη

Είναι η ομάδα στην οποία νιώθω πολύ χαρούμενος και δυνατός και στόχος μου είναι, όπως και την προηγούμενη φορά στην πρώτη θητεία μου ως προπονητής στην ομάδα, να την επαναφέρουμε στην κορυφή.

Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να έχουμε μια ομάδα για την οποία θα είναι υπερήφανος ο κόσμος και θα πετυχαίνει τους στόχους μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας