Ανδρεόπουλος: «Πήραμε μεγάλο ρίσκο και μας βγήκε»

Στην καλή λειτουργία του μπλοκ στάθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έπειτα από τη νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ολυμπιακού με 3-0 για τον πρώτο τελικό της Volley League.

Ανδρεόπουλος: «Πήραμε μεγάλο ρίσκο και μας βγήκε»

Το πρώτο από τα δύο απαιτούμενα βήματα που χρειάζεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-3: Άδειες ερυθρόλευκες φανέλες

Οι «πράσινοι» επικράτησαν του Ολυμπιακού εκτός έδρας με 3-0 και σε περίπτωση νίκης την Κυριακή (12/7, 18:30) θα στεφθούν πρωταθλητές.

Τα highlights του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-3 (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Τα λάθη προέρχονται από την πίεση στο σερβίς. Πήραμε μεγάλο ρίσκο και μας βγήκε. Το κομμάτι του μπλοκ το έχουμε δουλέψει πολύ. Είναι ικανό και πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο να το περάσει. Να πούμε για τους φίλους του βόλεϊ ότι είναι σπουδαίοι αυτοί οι τελικοί απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο που σεβόμαστε. Σήμερα ήταν το πρώτο ημίχρονο και όλα είναι ανοικτά μέχρι το τέλος. Είναι μία δύσκολη περίοδος και χρειαζόμαστε βοήθεια. Γνωρίζουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε και αν ο κόσμος αυτή την ομάδα την καμαρώνει και δεν θέλουν να διαλυθεί θα πρέπει η Παναθηναϊκή οικογένεια να την στηρίξει. Είτε με μία απλή ενίσχυση κάρτας μέλους είτε κάποιος επιχειρηματίας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας