Παράπονα ο Τάντιτς: «Είμαι ο καλύτερος παίκτης της Σερβίας»

Ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής Σερβίας υποστήριξε ο Ντούσαν Τάντιτς που παραπονέθηκε για το ρόλο του.

Παράπονα ο Τάντιτς: «Είμαι ο καλύτερος παίκτης της Σερβίας»

Για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε βασικός με την Εθνική Σερβίας στην πρόσφατη αναμέτρηση για το Euro 2024 κόντρα στην Αγγλία, παραπονέθηκε ο Ντούσαν Τάντιτς.

«Μίλησα ασφαλώς με τον προπονητή. Είχαμε καλή επικοινωνία. Δυσκολεύτηκα να το δεχθώ γιατί το ματς ήταν κόντρα στην Αγγλία. Είμαι ο αρχηγός της Σερβίας, ο ηγέτης και νομίζω είμαι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Το λέω αυτό χωρίς να έχω δήθεν σεμνότητα. Έπρεπε να βρίσκομαι στην ενδεκάδα, αλλά σέβομαι την απόφαση του προπονητή. Θα έκανα σίγουρα περισσότερα πράγματα εάν έπαιζα 90 λεπτά. Εάν θέλει ο προπονητής να παίζει ο Τάντιτς 30 λεπτά το καταλαβαίνω και σέβομαι την απόφαση του, εγώ όμως θέλω 90 λεπτά», δήλωσε ο άσος της Φενέρμπαχτσε.

Με τη σειρά του ο ομοσπονδίακός τεχνικός Ντράγκαν Στόικοβιτς απάντησε: «Δεν είναι καλό αυτό που είπε. Δεν είναι καθόλου καλό. Ήταν απόφαση μου για λόγους τακτικής. Ήθελα τον Τάντιτς με φρέσκα πόδια στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος και τίποτε περισσότερο. Έχει να κάνει με την τακτική, τίποτα άλλο».