Euro 2024: Την Πέμπτη η κλήρωση της Eθνικής στα play-off

Την Πέμπτη (23/11) στη Νιόν θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των play-off του Euro 2024 που θα μετέχει και η Εθνική. Τον Μάρτιο τα παιχνίδια για τα τελευταία τρία εισιτήρια που οδηγούν στα τελικά του θεσμού.

Euro 2024: Την Πέμπτη η κλήρωση της Eθνικής στα play-off

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μπορεί να μην κατάφερε να εξασφαλίσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις στον 2ο προκριματικό όμιλο του Euro 2024 για την απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, τις οποίες πήραν τελικά η Γαλλία και η Ολλανδία.

Η «γαλανόλευκη» ωστόσο, έχει μία ακόμα ευκαιρία για να πάρει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι, μέσω των play-off της διοργάνωσης.

Τα βλέμματα όλων στη χώρα μας θα είναι στραμμένα την Πέμπτη το μεσημέρι (23/11, 13:00) στη Νιόν, εκεί όπου θα γίνει η κλήρωση των play-off και θα πάρουν μέρος 12 ομάδες με βάση την απόδοσή τους στο Nations League 2022/23.

Έως τώρα εξασφαλισμένη θέση στα play-off και την κλήρωση έχουν Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Φινλανδία, Γεωργία, Ελλάδα, Ισραήλ, Λουξεμβούργο, Πολωνία, ενώ μένει πλέον να ξεκαθαρίσουν και οι υπόλοιπες με την ολοκλήρωση των αγώνων της προκριματικής φάσης του θεσμού.

Σημειώνεται ότι οι έξι ημιτελικοί των play-off θα γίνουν στις 21 Μαρτίου 2024, ενώ οι τρεις τελικοί που θα χαρίσουν και τα τελευταία εισιτήρια για τα τελικά στις 26 Μαρτίου 2024, ώστε να συμπληρωθεί το παζλ των 24ων ομάδων.