Γιόακιμ Λεβ: «Δεν περιορίσαμε Εμπαπέ και Γκριεζμάν»

Η Γερμανία γνώρισε την ήττα από τη Γαλλία με τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό, Γιόακιμ Λεβ να στέκεται στις δηλώσεις του, στον τρόπο που αμύνθηκαν οι παίκτες του.

Γιόακιμ Λεβ: «Δεν περιορίσαμε Εμπαπέ και Γκριεζμάν»

Δεν κατάφερε στην πρεμιέρα της η Γερμανία στο Euro να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλλία. Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ ηττήθηκε με 1-0 στο Μόναχο και τώρα έχει μπροστά της τις αναμετρήσεις με την Πορτογαλία και την Ουγγαρία, όπου θα κυνηγήσει δύο νίκες για να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ τόνισε πως δέχτηκαν πολλές αντεπιθέσεις στον αγώνα με τη Γαλλία και θεωρεί πως θα πρέπει να αμυνθούν καλύτερα στο ματς με την Πορτογαλία το Σάββατο, για τη 2η αγωνιστική.

Euro 2020: Γαλλία – Γερμανία 1-0: Έδειξε τα… δόντια της (highlights)

«Ήταν ένας αγώνας με αρκετή ένταση, τα δώσαμε όλα στις προσωπικές μάχες, στα τρεξίματα. Δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε τις αντεπιθέσεις των Γάλλων και να περιορίσουμε Εμπαπέ και Γκριεζμάν. Πρέπει να βελτιωθούμε στην αποτελεσματικότητά μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ.

Σε ερώτηση αν θα ρισκάρει περισσότερο στην αναμέτρηση που ακολουθεί με την Πορτογαλία για τη 2η αγωνιστική, το ερχόμενο Σάββατο, ο Γερμανός τεχνικός απάντησε πως: «Παίξαμε με έναν αμυντικογενή μέσο, έχουμε αρκετή... δύναμη στην επίθεσή μας. Πρέπει να αμυνθούμε καλά».