Έρικσεν: Σταθερή η κατάσταση του, ψυχολογική υποστήριξη στα μέλη της εθνικής Δανίας

Ευχάριστα ήταν τα νέα της εθνική Δανίας σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν. 

Έρικσεν: Σταθερή η κατάσταση του, ψυχολογική υποστήριξη στα μέλη της εθνικής Δανίας

Νεότερα για την υγεία του Κρίστιαν Έρικσεν γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας.

Κρίστιαν Έρικσεν: O ξένος Τύπος στο πλευρό του Δανού ποδοσφαιριστή

Σύμφωνα με την ενημέρωση η κατάσταση του ποδοσφαιριστή παραμένει σταθερή και βρίσκεται στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών: Είχε προειδοποιήσει την UEFA πριν το περιστατικό με τον Έρικσεν

Ο ίδιος μάλιστα επικοινώνησε με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα το σοκ της κατάρρευσης του παίκτη της Ίντερ. Γι' αυτό και σύμφωνα με την ομοσπονδία τους παρέχεται ψυχολογική στήριξη.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω εξετάσεις. Η ομάδα και το σταρ της εθνικής Δανίας έχει δεχτεί βοήθεια και θα συνεχίσει να έχει στο πλευρό της τέτοια βοήθεια μετά το χθεσινό περιστατικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις ευχές στον Κρίστιαν, από τους φιλάθλους, τους παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Αγγλίας, τις εθνικές ομοσπονδίες, τους συλλόγους και όχι μόνο. Ενθαρρύνουμε τον καθέναν να στείλει τα μηνύματά του στην ομοσπονδία της Δανίας, που θα φροντίσει να τα μεταφέρει στον Κρίστιαν και την οικογένειά του».