Κρίστιαν Έρικσεν: O ξένος Τύπος στο πλευρό του Δανού ποδοσφαιριστή

Ο ευρωπαϊκός Τύπος και όχι μόνο, στάθηκε στο πλευρό του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος τρόμαξε την υφήλιο με την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο. 

Κρίστιαν Έρικσεν: O ξένος Τύπος στο πλευρό του Δανού ποδοσφαιριστή

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Δανία και τη Φινλανδία, ο Κρίστιαν Έρικσεν τρόμαξε την υφήλιο. Και αυτό καθώς κατάρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές τριγύρω του κάλεσαν αμέσως το ιατρικό επιτελείο, το οποίο μπήκε εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο. Η κατάστασή του ήταν κρίσιμη, αλλά το ευχάριστο είναι πως πλέον είναι καλά στην υγεία του. Ο ξένος Τύπος στάθηκε στο πλευρό του ποδοσφαιριστή.

Η Marca στο πρωτοσέλιδο της αναφέρει: «Έχουμε τους Πρωταθλητές του Euro. Τους Γιατρούς» κάνοντας αναφορά στην σωτήρια ανταπόκριση τους στο περιστατικό του Κρίστιαν Έρικσεν. Η AS από την πλευρά της αναφέρεται στον αγώνα που έδωσε ο Δανός άσος και οι γιατροί για να τον κρατήσουν στην ζωή, ενώ η «Mundo Deportivo» γράφει: «Σώθηκε» στην αναφορά της στον Έρικσεν.

Στην Ιταλία η «Gazzetta dello Sport» έχει τίτλο «Σε περιμένουμε» όσον αφορά τον Έρικσεν και την Ίντερ, ενώ η «Corriere dello Sport» κάνει λόγο για θαύμα.

Η γαλλική «L' equipe» κάνει λόγο για έναν αγώνα για την ζωή, όσον αφορά το περιστατικό με τον Έρικσεν.

Κρίστιαν Έρικσεν: «Πέθανε και επανήλθε - Δύσκολο να ξαναπαίξει»
Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών: Είχε προειδοποιήσει την UEFA πριν το περιστατικό με τον Έρικσεν

Εuro: Η φωτογραφία των Γερμανών διεθνών με τον... Έρικσεν κι οι ευχές για ταχεία ανάρρωση!

Γιατρός Δανίας: «Όταν πλησίασα τον Έρικσεν, είδα πως δεν είχε αναπνοή»