Sony: Νέες φήμες για PS Vita 2 και PS5 Pro

Νέες φήμες κυκλοφόρησαν για PS Vita 2 και PS5 Pro

Sony: Νέες φήμες για PS Vita 2 και PS5 Pro

Η Sony φέρεται να εργάζεται πάνω σε μια νέας γενιάς φορητή συσκευή PlayStation, η οποία θα αποτελεί μέρος της "PlayStation 6 Family" και θα κυκλοφορήσει με custom επεξεργαστή AMD APU.

Όπως αναφέρει ο YouTuber "Moore's Law is Dead", η ξεχωριστή φορητή συσκευή (σ.σ. ήδη κάποιοι την ονομάζουν αυθαίρετα PS Vita 2) βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και δεν έχει καν λάβει επίσημα το πράσινο φως από τη Sony, επομένως, θα χρειαστεί να περάσουν τουλάχιστον 2 χρόνια μέχρι να έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό, αν φυσικά προχωρήσει το project.

Ο leaker επικαλείται πηγές εκ των έσω και αναφέρει ότι το hardware θα προσφέρει native υποστήριξη για όλους τους ψηφιακούς τίτλους του PS4, ενώ θα μπορεί να τρέχει και αρκετά από τα παιχνίδια του PS5. Στόχος, σύμφωνα με τον ίδιο, θα είναι καθαρά η αγορά της Ιαπωνίας ώστε να έχουν κάτι ανταγωνιστικό απέναντι στο Nintendo Switch (ή πιθανότατα το επόμενο μοντέλο της Nintendo).

Στο ίδιο video, ο Moore's Law is Dead συζητά και για το ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός PS5 Pro, αλλά δεν προσθέτει τίποτα καινούργιο στις υπάρχουσες φήμες που έκαναν λόγο για ένα 10-15% υψηλότερης απόδοσης.

Πηγή: techgear.gr