Survivor: Έρχεται το επίσημο παιχνίδι του δημοφιλούς ριάλιτι!

Το Survivor: Castaway Island θα κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου 2023

Survivor: Έρχεται το επίσημο παιχνίδι του δημοφιλούς ριάλιτι!

Ναι, καλά διαβάσατε από τον τίτλο. Μόλις ανακοινώθηκε το επίσημο παιχνίδι του Survivor, το οποίο εμπνέεται από το δημοφιλές ριάλιτι που παίζει σε πάρα πολλές χώρες, ενώ έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα.

Η Microids ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη Banijay Brands για την κυκλοφορία του video game Survivor: Castaway Island, που βασίζεται στο τηλεοπτικό προϊόν Survivor, που ανήκει στη Banijay.

Αφήστε ελεύθερο τον survivor που κρύβετε μέσα σας και ξεκινήστε την απόλυτη περιπέτεια! Επιλέξτε ανάμεσα σε 12 ατρόμητους παίκτες και ακολουθήστε τη φυλή τους. Επιβιώστε στο άγριο τοπίο, δοκιμάστε τις δεξιότητές σας σε συναρπαστικές προκλήσεις και παίξτε το κοινωνικό παιχνίδι των συμμαχιών και της στρατηγικής. Σε αυτό το νέο παιχνίδι περιπέτειας, ζήστε τις συναρπαστικές στιγμές του Survivor σαν να ήσασταν παίκτης στην εκπομπή!

Το Survivor – Castaway Island, που αναπτύχθηκε από τη Magic Pockets, θα κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου 2023, σε Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC μέσω Steam. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πηγή: unboxholics.com