Baldur's Gate 3: Στόχος η κυκλοφορία το 2022

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο επικεφαλής της Larian Studios, στόχος είναι η κυκλοφορία του Baldur's Gate 3 μέσα στο 2022.

Baldur's Gate 3: Στόχος η κυκλοφορία το 2022

Θα καθυστερήσει, όπως όλα δείχνουν, η κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Baldur's Gate 3. Υπενθυμίζεται για την ώρα ο τίτλος της σειράς Baldur's Gate είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή μόνο σε Early Access.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο GameSpot, ο επικεφαλής της Larian Studios, Swen Vincke, τόνισε πως στόχος είναι η κυκλοφορία μέσα στο 2022, υπογραμμίζοντας το αντίκτυπο της πανδημίας στην δημιουργία του παιχνιδιού.

«Παίρνει λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο. Ο μακροπρόθεσμος στόχος για το παιχνίδι είναι η κυκλοφορία το 2022, αλλά ακόμα και αυτό δεν είναι σίγουρο. Πραγματικά προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι μέχρι του χρόνου.

Σίγουρα δε θα κυκλοφορήσει φέτος, αλλά δουλεύουμε πολύ σκληρά για να προσθέσουμε τα πάντα. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και αξίζει τον χρόνο ανάπτυξης.

Θα χαρούμε αν καταφέρουμε να το κυκλοφορήσουμε του χρόνου. Αυτό στοχεύουμε. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να εγγυηθούμε, αλλά σίγουρα στοχεύουμε σε αυτό».

Το Baldur's Gate 3 είχε κυκλοφορήσει σε early access μορφή από τον Οκτώβριο του 2020 σε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.