Huawei Band 6 Pro: Νέα έκδοση με θερμόμετρο και NFC!

To Huawei Band 6 Pro αποτελεί τη νέα έκδοση του επιτυχημένου fitness band, το οποίο περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά. 

Huawei Band 6 Pro: Νέα έκδοση με θερμόμετρο και NFC!

Η Huawei αποκάλυψε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση της Huawei P50 και ένα ένα wearable, το Huawei Band 6 Pro. Πρόκειται για τη νεότερη έκδοση ενός αρκετά επιτυχημένου fitness band, η οποία επιστρέφει ανανεωμένη και με ορισμένες νέες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος!

Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Huawei Band 6 Pro διαθέτει ορθογώνια οθόνη αφής 1.47" AMOLED με φυσικό κουμπί στο πλάι, μικρόφωνο και ηχείο για διαχείριση κλήσεων, αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού, αισθητήρα μέτρησης της θερμοκρασίας, αισθητήρα μέτρησης του οξυγόνου στο αίμα, αλλά και NFC chip.

Επιπλέον, είναι συμβατό με συσκευές iOS και Android, ενώ έχει τη δυνατότητα καταγραφής της σωματικής δραστηριότητας με 96 διαφορετικούς τύπους εκγύμνασης. Εντυπωσιακή είναι και η αυτονομία του, η οποία, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αγγίζει τις 2 εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε και αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Στην Κίνα πάντως η τιμή του ορίστηκε στα 59 ευρώ.