Γκολ και θέαμα από τους Ίβηρες!

Δύο επιλογές από το κουπόνι της Παρασκευής (19/6)

Γκολ και θέαμα από τους Ίβηρες!

Για την 27η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, η Γκιμαράες αντιμετωπίζει την Μορεϊρένσε. Η γηπεδούχος η προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μπελενένσες (1-1). Έτσι για δεύτερη συνεχόμενη φορά αγνόησε τη νίκη (είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τη Σπόρτινγκ 2-2). Στη βαθμολογία τώρα βρίσκεται στην 7η θέση με 39 βαθμούς. Σήμερα θέλει επειγόντως το νικηφόρο αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνει ζωντανή για τη πρώτη τετράδα, του πρωταθλήματος. Εκτός μάχης θα μείνει ο μέσος Αντρέ και ο αμυντικός Πέδρο Ενρίκε.

Στον αντίποδα, η Μορεϊρένσε ηττήθηκε μετά από ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0) στην έδρα της Ρίο Άβε. Στην 9η θέση οι φιλοξενούμενοι με 33 βαθμούς. Στο σημερινό αγώνα πάνε χωρίς άγχος με σκοπό να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Σοαρέζ Ρικάρντο θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Δύο επιθετικές ομάδες που έχουν την ικανότητα να βρίσκουν δίχτυα. Θα δούμε αρκετές φάσεις και το αμφίσκορο πληρώνει καλά και θα το επιλέξουμε.

Συνεχίζουμε με La Liga. Η Γρανάδα αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ με τις δύο ομάδες να έχουν βλέψεις για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική η Γρανάδα αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της Μπέτις και παρέμεινε κοντά στις θέσεις που δίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Πολύ αξιόπιστη εντός, με 5 νίκες στα 7 πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα. Ακολουθεί το εκτός με τη Λεγκανές.

Δεύτερο σερί τρίποντο πανηγύρισε η Βιγιαρεάλ αφού μετά το διπλό στη Θέλτα, ακολούθησε το εντός έδρας τρίποντο κόντρα στην Μαγιόρκα με το γκολ να σημειώνεται μόλις στο 16’. Σταθερά στις ψηλές θέσεις το «Κίτρινο Υποβρύχιο», που έχει βρεθεί στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο και έχει τον πρώτο λόγο στην έξοδο για την Ευρώπη. Μάλιστα η Βιγιαρεάλ δεν έχει ηττηθεί στα 7 τελευταία ματς κόντρα στη Γρανάδα. Ακολουθεί το δύσκολο εντός με τη Σεβίλλη.

Αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν, με ξεκάθαρο κίνητρο. Θα αποφύγουμε τα σημεία και θα πάμε με τα γκολ. Το συγκεντρωτικό 2 έως 3 μοιάζει ιδανική επιλογή. Πρόταση
Γκιμαράες – Μορεϊρένσε G/G (1.87
Γρανάδα – Βιγιαρεάλ 2-3 (1.93)