Γκολ στο Λεβερκούζεν !

Για το πρωτάθλημα της Γερμανίας και στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής, η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου.

Γκολ στο Λεβερκούζεν !

Η Λεβερκούζεν. με εξαίρεση το καταστροφικό ματς με την Βόλφσμπουργκ όπου δέχθηκε τέσσερα γκολ στο γήπεδό της, τα πηγαίνει μια χαρά μετά την επανεκκίνηση της περιόδου. Τρεις νίκες σε τέσσερα ματς και διεκδικεί θέση στην τετράδα της κατάταξης που είναι και ο ρεαλιστικός στόχος της περιόδου. Ομάδα με επιθετικογενή τακτική, βάζει γκολ, αλλά δέχεται ακόμα πιο εύκολα τέρματα στην άμυνα.

Από την άλλη πλευρά η Μπάγερν όπως και πριν την διακοπή του πρωταθλήματος έτσι και μετά την επανεκκίνηση συνεχίζει στο ίδιο τέμπο. Σαν... πάντσερ οι Βαυαροί παρασέρνουν τα πάντα στο διάβα τους, συμπλήρωσαν οκτώ συνεχόμενες νίκες και ουσιαστικά έχουν διασφαλίσει έναν ακόμα τίτλο στην Μπουντεσλίγκα. Προέρχεται από την απίθανη πεντάρα κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, έτσι και βρει μπόσικη την αντίπαλη άμυνα δεν βγάζει το πόδι από το γκάζι,. Κλασικό παιχνίδι με πολλά γκολ περιμένουμε και από τις δύο ομάδες !

ΠΡΟΤΑΣΗ
16.30: Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου Goal και Over 3,5 (2.10)