Γκολ/γκολ στο Ντόρτμουντ - Μπάγερν

Για το πρωτάθλημα της Γερμανίας και στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται στο μεγάλο ντέρμπι την Μπάγερν Μονάχου.

Γκολ/γκολ στο Ντόρτμουντ - Μπάγερν

Σε τρομερή κατάσταση η Ντόρτμουντ πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της ποιοτικής Βόλφσμπουργκ συμπληρώνοντας έξι συνεχόμενες νίκες. Εκπληκτική στην δημιουργία φάσεων με τους σούπερ ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει μεσοεπιθετικά. Βρίσκεται τέσσερις πόντους πίσω από την Μπάγερν και θέλει πάση θυσία την νίκη για να την φθάσει σε απόσταση αναπνοής ενώ θα απομένουν ακόμα έξι ματς για το φινάλε της περιόδου.

Και η Μπάγερν συνεχίζει από εκεί που είχε σταματήσει. Τα Βαυαρικά «πάντσερ» παρασέρνουν τα πάντα στο διάβα τους, μετρούν επίσης έξι συνεχόμενες νίκες, ενώ το Σάββατο έριξαν πέντε γκολ στην Άιντραχτ. Εξωπραγματικές και οι δικές της επιδόσεις στην γραμμή κρούσης με μέσο όρο τρία γκολ σε κάθε ματς πρωταθλήματος ! Θεωρητικά η Μπάγερν βολεύεται και με ισοπαλία, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η ομάδα να κάτσει και να περιμένει τον αντίπαλο. Προβλέπουμε ένα ακόμα υπέροχο παιχνίδι, ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου, με γκολ και θέαμα εκατέρωθεν !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Ντόρτμουντ-Μπάγερν Γκολ-γκολ και over 3,5 γκολ (2.10)