Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Τι δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες - Στο 7.20 το «διπλό»!

Χαμηλά προσφέρονται από τις στοιχηματικές εταιρείες ο άσος της Άρσεναλ και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη σπουδαία αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Τι δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες - Στο 7.20 το «διπλό»!

Πέρα από τις εκτιμήσεις και προτιμήσεις των φιλάθλων για το αποτέλεσμα του σπουδαίου σημερινού (27/2, 22.00) αγώνα της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αποδόσεις που δίνουν οι Στοιχηματικές Εταιρίες.

Με βάση τις μεταπτώσεις της τελευταίας ώρας, παρατηρούμε πως το ενδεχόμενο άσου της Άρσεναλ κινείται χαμηλά στα επίπεδα του 1.45-1.50, η ισοπαλία γύρω στα 4.50 και το διπλό του Ολυμπιακού παρουσιάζει μεγάλες αποκλίσεις και φτάνει μέχρι το 7.20 του ΟΠΑΠ!

Σε χαμηλά επίπεδα προσφέρεται το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με τον ΟΠΑΠ να έχει πέσει στο 1.60 και τις περισσότερες από τις υπόλοιπες εταιρίες να κινούνται στο 1.70.

Επίσης, οι book εκτιμούν πως θα μπουν συνολικά πολλά γκολ σήμερα στο Λονδίνο, με τον ΟΠΑΠ να προσφέρει το over 2,5 γκολ στα 1.55 και τις υπόλοιπες εταιρίες να ακολουθούν γύρω στο 1.60.