Πληρώνει η Περσέπολις!

Σε αγώνα για τον τρίτο όμιλο στο Champions League Ασίας, που θα διεξαχθεί στην πόλη Σαράχ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Περσέπολις.

Πληρώνει η Περσέπολις!

Η Σαράχ πλήρωσε στην πρεμιέρα την απειρία της σε αυτό το επίπεδο, αφού σε ένα ισορροπημένο ματς όπου είχε και περισσότερες ευκαιρίες, εν τέλει ηττήθηκε από την Αλ Τααβόν. Ομάδα που βάζει και δέχεται με πολύ ευκολία το γκολ η Σαράχ, περιορίζεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος. Ο προπονητής Αμπντουλαζίζ Αλ Γκιασί περιμένει βελτίωση στην αμυντική λειτουργία.

Η Περσέπολις έπεσε πάνω σε μια πολύ ποιοτική και φορμαρισμένη αντίπαλο όπως είναι η Αλ Ντουχάιλ και ηττήθηκε δίκαια στην πρεμιέρα των ομίλων. Οι Ιρανοί δεν έχουν περιθώρια για νέο αρνητικό αποτέλεσμα και στην σαφώς πιο βατή αποστολή στα Εμιράτα θα επιδιώξουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για την πρόκριση. Με εξαίρεση το ματς με την Αλ Ντουχάιλ η Περσέπολις σκοράρει με άνεση. Υπάρχει διαφορά ποιότητας, η Περσέπολις μπορεί να πάρει την αναγκαία νίκη, διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
17.35: Σαράχ-Περσέπολις 2 (2.00)