Το κίνητρο της Άστρα !

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας και στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής, η Χέρμανσταντ υποδέχεται την Άστρα Γκιούργκιου.

Το κίνητρο της Άστρα !

Η Χέρμανσταντ επιβεβαίωσε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έδωσε την μάχη κόντρα στην ποιοτική Μποτοσάνι που καιγόταν για βαθμούς και έπεσε μαχόμενη στο φινάλε. Η ομάδα από το Σίμπιου παρουσιάζει έφεση στις ισοπαλίες, ενώ δεν έχει ηττηθεί στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο γήπεδό της. Βάζει και δέχεται εύκολα τέρματα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς.

Στη χειρότερη χρονική συγκυρία κάνει αγωνιστική κοιλιά η Άστρα. Τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια ο αρνητικός απολογισμός που κάνει την ομάδα από το Γκιούργκιου να ανησυχεί για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ τίτλου. Περισσότερο ευάλωτη στις εκτός έδρας αποστολές, χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην φορμαρισμένη Χέρμανσταντ. Ο προπονητής των μαυρόασπρων Μπογκντάν Αντόνε υπολογίζει σε όλους τους βασικούς παίκτες.

Η Άστρα με νίκη θα διασφαλίσει σήμερα τη συμμετοχή στα πλέι οφ και θα αποφύγει το άγχος της τελευταίας αγωνιστικής, όπου και όλοι οι ανταγωνιστές έχουν εύκολες αποστολές. Πάμε με το υψηλό κίνητρο και την εξαιρετική απόδοση της Άστρα !

ΠΡΟΤΑΣΗ
18.00: Χέρμανσταντ-Άστρα Γκιούργκιου 2 (2.55)