Με τα δεύτερα η Σέλτικ!

Για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, η Κλουζ υποδέχεται την Σέλτικ.

Με τα δεύτερα η Σέλτικ!

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον σε αυτήν τη συνάντηση, αφού η Κλουζ χρειάζονται έναν πόντο για αν σφραγίσουν την πρόκρισή τους στους 32 της διοργάνωσης, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει την ίδια ώρα η Λάτσιο στη Γαλλία κόντρα στην Ρεν. Οι σιδηροδρομικοί έχουν κατακτήσει δύο συνεχόμενες φορές το πρωτάθλημα Ρουμανίας, φέτος και πάλι προηγούνται στην κατάταξη, ενώ στο ίδιο γήπεδο κέρδισαν και την Λάτσιο και την Ρεν.

Από την άλλη πλευρά η Σέλτικ με έξοχη πορεία στον όμιλο σφράγισε ήδη και την πρόκριση αλλά και την πρωτιά. Οι πράσινοι θα πάνε για χειμερινό τουρισμό στην βόρεια Ρουμανία, έχοντας την προσοχή τους στραμμένη στο πρωτάθλημα όπου μαίνεται έπειτα από χρόνια η παραδοσιακή μάχη για τον τίτλο με την Ρέιντζερς.

Ο Σκωτσέζοι όπως και οι Άγγλοι την ώρα που ο υπόλοιπος κόσμος χαλαρώνει την περίοδο των Χριστουγέννων, αυτοί παίζουν κάθε μέρα μπάλα. Το σημερινό είναι το πρώτο από τα… πέντε παιχνίδια που θα δώσουν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου και ο κόουτς Νιλ Λένον θα παρατάξει πρακτικά δεύτερη ομάδα. Να η ευκαιρία για την Κλουζ να πάρει όχι μόνο τον πόντο που θέλει, αλλά και την νίκη!

ΠΡΟΤΑΣΗ
Κλουζ-Σέλτικ (19.55) 1 (2.10)