Κάποιος ζει για να σκοράρει…

Αυτοσχεδιάζουμε πάνω στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Γουότφορντ

Κάποιος ζει για να σκοράρει…

Ο Ολυμπιακός την έδωσε στο γήπεδο την απάντησή του. Η επικράτησή του επί του Παναιτωλικού ήταν άνετη και εμφατική. Η υποχώρηση των αποδόσεων στο Χ και το διπλό αποδείχθηκε αρχικά ανεξήγητη (λόγω της «ερυθρόλευκης» έδρας που άνοιγε για τελευταία φορά στη σεζόν και των απουσιών των φιλοξενούμενων, όπως είχαμε σημειώσει) και βάσης της εικόνας των δύο ομάδων άτοπη.

Η στοιχηματική Κυριακή αποδείχθηκε «ναρκοπέδιο», με αποκορύφωμα τη συντριβή της Νάπολι από τη Φιορεντίνα και της Λειψίας από τη Μάιντζ. Οι καλές στιγμές υπήρχαν, αλλά θα περιμέναμε να ήταν περισσότερες από τις δύσκολες.

Απόψε το πρόγραμμα είναι σημαντικά περιορισμένο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρουμε σημαντικά, ειδικά από τη στιγμή που αύριο τα δρώμενα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον (Τσάμπιονς Λιγκ, Β’ Ιταλίας κλπ). Έτσι, θα ασχοληθούμε με ένα ματς και θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτό να βγάλουμε όσο το δυνατό περισσότερες προτάσεις.

Τότεναμ – Γουότφορντ λοιπόν για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «πετεινοί» από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι τώρα έναν στόχο είχαν στο νου τους. Να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της κατάταξης και να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Για την ώρα έχουν δώσει 34 αγώνες και έχουν συγκεντρώσει 68 βαθμούς.Χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στις «σφήκες» για να ξεφύγουν πάλι 5 πόντους από τη φορμαρισμένη Τσέλσι που έχει τον ίδιο στόχο, αλλά και έναν αγώνα περισσότερο επί της παρούσης.

Η Γουότφορντ δεν κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, όμως η κατάστασή της είναι τραγική. Εδώ και 6 αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη, έχασε στις τέσσερις από αυτές και σκόραρε μόνο στις δύο. Συνεχίζει να υποφέρει από σοβαρές απουσίες. Δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση στο Γουέμπλεϊ.

Επειδή η τιμή του άσου αγγίζει επίπεδα …μονάδας, τον συνδυάζουμε με το over 2,5 ή με το over 3,5, περιμένοντας από τους γηπεδούχους να ξεσπάσουν για τα κακώς κείμενα των τελευταίων τους εμφανίσεων (ημιτελικός Κυπέλλου με Μάντεστερ Γιουνάιτεντ). Και από τη στιγμή που αναμένουμε μεγάλο σκορ, δεν γίνεται να μην υπολογίσουμε τον Χάρι Κέιν.

Ο κορυφαίος Άγγλος επιθετικός διψάει για να βάζει γκολ. Όποιος θεωρεί πως δεν έχει στο νου του τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, κάνει λάθος. Ο Σαλάχ μπορεί να έχει πανηγυρίσει 5 φορές περισσότερες, όμως ο φορ της Τότεναμ πιστεύει ότι μπορεί να τον ξεπεράσει.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν, σε αγώνες βαθμολογικά αδιάφορους, προσπαθούσε να σκοράρει και να ξανασκοράρει μόνο και μόνο για να ξεπεράσει τον Λουκάκου και τον Αλέξις Σάντσες που τον «απειλούσαν» με τα ποσοστά ευστοχίας τους. Το ίδιο λοιπόν περιμένουμε να γίνει και τώρα, αρχής γενομένης από σήμερα.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Τότεναμ – Γουότφορντ 1 συνδυαστικά με over 2,5 ή 3,5

Τότεναμ – Γουότφορντ: Anytime σκόρερ ο Κέιν.

Τότεναμ – Γουότφορντ: Να σκοράρει ο Κέιν περισσότερα του ενός γκολ (εδώ απογειώνονται οι αποδόσεις).