Ελπίδες… νίκης στη Σκωτία !

Σε αγώνα για τον τέταρτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21, που θα γίνει στην πρωτεύουσα Εδιμβούργο, η Σκωτία υποδέχεται την Ελλάδα.

Ελπίδες… νίκης στη Σκωτία !

Η Σκωτία θα επιδιώξει να γυρίσει στις αρχικές επιτυχίες, πριν τις δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες που έφερε το προηγούμενο διάστημα. Στην πραγματικότητα μόνο στο εντός έδρας ματς με την Λιθουανία έχουν γκελάρει οι παίκτες του Σκοτ Γκέμιλ, που υπερβαίνουν τις αρχικές προσδοκίες. Η εξαιρετική αμυντική λειτουργία αποτελεί το σημείο αναφοράς αυτής της ομάδας. Δεν διαθέτει τους ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες, αλλά υπάρχει καλή χημεία, ομαδικό πνεύμα και έρχονται τα θετικά αποτελέσματα.

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων πορεύεται βάση προγράμματος στα μέχρι τώρα παιχνίδια και αποτελέσματα. Θα μπορούσε και καλύτερα κόντρα στην Τσεχία αν δεν αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για μία ώρα. Ομάδα με αξιόπιστη αμυντική λειτουργία, αλλά και ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς παίκτες. Ο Γιάννης Γκούμας καλείται να βρει λύσεις για τις απουσίες των επιθετικών Βρουσάι που είναι τραυματίας και Παυλίδη που κλήθηκε ξανά στην Εθνική Ανδρών. Επιπλέον, ο μεσοεπιθετικός Ιατρούδης υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει την σεζόν, ενώ ο κεντρικός χαφ Δημητρίου της Βασιλείας εκτίει ποινή. Με ψυχραιμία και δίχως… εθνικιστικά κριτήρια, εκτιμούμε πως η Ελλάδα έχει καλύτερη ομάδα από την Σκωτία και στην απόδοση που δίνεται το διπλό αξίζει τη στήριξή μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Κ21 Σκωτία-Κ21 (21.00) Ελλάδα 2 (2.75)