Η κόπωση της Κλουζ !

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Ιάσι που ψάχνει από κάπου να κρατηθεί υποδέχεται την καταπονημένη από τους συνεχόμενους αγώνες, Κλουζ.

Η κόπωση της Κλουζ !

Από τη μια η Ιάσι διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος, μετρώντας επτά ματς δίχως νίκη και κατέπεσε από την ζώνη των πλέι οφ. Στηρίζεται εν πολλοίς στην έδρα της και στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία. Από την άλλη πλευρά δυσκολεύεται στο σκοράρισμα και αυτός είναι ο λόγος που υπολειτουργούν σε σχέση με την στόχευση της πρώτης εξάδας.

Από την άλλη πλευρά, η Κλουζ είναι οι δύο σερί φορές πρωταθλήτρια που και φέτος οδηγεί την κούρσα. Πανίσχυρη στην έδρα της, αλλά χάνει μέρος της δυναμικότητάς της στις εξόδους, όπου δεν κατάφεραν να κερδίσουν στις τέσσερις πιο πρόσφατες αποστολές. Επιπλέον προέρχεται από απαιτητική αναμέτρηση στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου κέρδισε σε σκληρό παιχνίδι στην Γαλλία την Ρεν με 1-0. Κάτι η κούραση από τα συνεχόμενα ματς, κάτι οι εκτός έδρας αδυναμίες της Κλουζ, καθιστούν πιθανό το ενδεχόμενο να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Ιάσι, που το χρειάζεται κιόλας !

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιάσι-Κλουζ (20.30) 1Χ (2.00)