Τρίποντο κορυφής για Μπάγερν, σκοράρει ο Γκριεζμάν

Δύο επιλογές από το Κουπόνι του Σαββάτου (14/9)

Τρίποντο κορυφής για Μπάγερν, σκοράρει ο Γκριεζμάν

Ματς κορυφής στη Bundesliga. Η πρωτοπόρος η Λειψία που έχει κάνει εξαιρετική αρχή, υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί διέλυσαν με 6-1 την Μάιντς πριν τη διακοπή, δείχνοντας πως αρχίζει να βρίσκει ρυθμό.

Οι προσθήκες των Κουτίνιο και Πέρισιτς θα δώσουν μεγαλύτερη οντότητα στον ήδη φορμαρισμένο Λεβαντόφσκι. Αν μη τι άλλο, η ομάδα του Νίκο Κόβατς μπορεί και θα πάρει το διπλό απέναντι στους «κόκκινους ταύρους», φτάνοντας τους στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Στη βραδινή ζώνη, την παράσταση κλέβει η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Βαλένθια. Οι Καταλανοί δεν έχουν μπει καθόλου καλά στην έναρξη της σεζόν και το τρίποντο είναι επιτακτικό. Οι «νυχτερίδες» έχουν 4 βαθμούς (όσους και οι αντίπαλοι τους) με τη διοίκηση να απολύει τον Μαρσελίνο επειδή γκρίνιαξε για τις μεταγραφές που δεν έγιναν.

Στον πάγκο θα κάνει ο Άλμπερτ Θελάδες. Δύσκολο με την διακοπή και την μέχρι τώρα εικόνα να ποντάρουμε σε σημείο. Ο Αντουάν Γκριεζμάν θα ηγηθεί της επίθεσης απόντος του Λιονέλ Μέσι και του ανέτοιμου Σουάρες.

Η αστοχία από την άσπρη βούλα με τη φανέλα της Γαλλίας δεν θα τον επηρεάσει και ίσα – ίσα που θα τον πεισμώσει. Σε εξαιρετική απόδοση να σκοράρει ο ποιοτικός φορ.

Προτάσεις
Λειψία - Μπάγερν Μονάχου (21.30): 2 (1.80)
Μπαρτσελόνα - Βαλένθια (22.00): Γκριεζμάν anytime (2.00)