Πληρώνει η Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Επιλογή με φόντο το... ταμείο από το Κουπόνι της Δευτέρας (2/9). 

Πληρώνει η Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η μεσαίας δυναμικής Σέπκι υποδέχεται την ιστορική Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Η Σέπκι εδρεύει στην πόλη Σφάντου Γκεόργκε στα σύνορα με την Ουγγαρία και την τελευταία διετία έχει ανέβει επίπεδο. Στη φετινή περίοδο πάντως παρουσιάζει ιδιότυπη αγωνιστική συμπεριφορά, καθώς στις επτά πρώτες αγωνιστικές μετρά έξι ισοπαλίες και μία νίκη ! Ομάδα που στηρίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία, αλλά βάζει γκολ με το σταγονόμετρο. Δίχως νίκη στο γήπεδό της.

Από την άλλη πλευρά η Ντιναμό είναι μια ιστορική και πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα στη Ρουμανία. Πέρσι πέρασε δύσκολες στιγμές μένοντας εκτός πλέι οφ, φέτος ξεκίνησε ανάλογα άσχημα στη σεζόν, προκαλώντας την οργή των οπαδών αλλά και… έμφραγμα μυοκαρδίου στον προπονητή που αναγκαστικά αποχώρησε από τον πάγκο.

Τα ηνία ανέλαβε πρόσφατα ο Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ, υπό την καθοδήγηση του οποίου οι κόκκινοι έκαναν την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν και έριξαν τρία γκολ στη Χέρμανσταντ. Ακόμα δεν έχουν κερδίσει εκτός έδρας οι πρωτεουσιάνοι, αλλά διαθέτουν και ποιότητα στο ρόστερ και το βάρος στη φανέλα για να υποχρεώσουν την Σέπκι στην πρώτη ήττα της σεζόν. Σε τόσο καλές αποδόσεις είμαστε υποχρεωμένοι να επιλέξουμε το διπλό !

Πρόταση
Σέπκι-Ντιναμό Βουκουρεστίου (21.00) 2 (3.10)